BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kocasını neden parçaladığını anlattı

Fethiye'de kocasını öldürdükten sonra doğrayıp derin dondurucuda saklayan kadın olayı anlattı.

Abone ol

Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen kadının bitkin ve üzgün olduğu gözlenirken, 35 yaşındaki katil zanlısı Güler E.’nin “Tüm uyarılarıma rağmen evi terk etmedi, bu zamana kadar çocuklarım için sabrettim” dediği öğrenildi.

Olaydan sonra götürüldüğü Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nde verdiği ifadesinde zanlı Güler E.’nin suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Güler E. ifadesinde boşanmış olduğu ancak aynı evde yaşadıkları kocasının işsizliğinden ve hareketlerinden bıktığını bu yüzden 3 yıl önce boşandığını ifade eden zanlı kadının “3 yıl önce boşanmamıza rağmen Cengiz evden gitmeyerek evde yaşamaya devam etti. Tüm uyarılarıma rağmen evi terk etmedi. Çocuklarım için bu zamana kadar sabrettim. En sonunda yaşadığımız kavgada sinirlerime hakim olamayarak bu olayı işledim” dediği öğrenildi.

Bu arada eski eşi tarafından 6 parçaya ayrılmış halde derin dondurucu içerisinden alınan Cengiz Akbaş'ın cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Evde inceleme yapan polis ekipleri ise olayda kullanıldığı düşünülen bir bıçak ile satırı da el koydu.

Bu arda Fethiye Asayiş Şube Amirliği, olayı meydana geldiği evin sahibini de ifadesine başvurmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne çağırdı.
Olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.