BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 34,99
ALTIN 2.420,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bilim ve Teknoloji Kulübü tez konusu oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Bilim ve Teknoloji kulubü, araştırmacılar için tez konusu oldu.

Abone ol

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilim ve Teknoloji Kulübü farklı yaş gruplarından oluşan vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Anaokulu öğrencilerine eğlenceli deneyler ile bilim ve teknolojiyi sevdirilerek geleceğin bilim adamlarının yetiştirildiği eğitim merkezinde ayrıca yüksek lisans öğrencilerinin tez konularına yönelik araştırmaların yapılmasına da yardımcı olunuyor.

Gençlerin bilime olan ilgisini artırmak, bilimi seven bir toplum oluşturmak için hayata geçen Bilim ve Teknoloji Kulübü öğrencilerden büyük ilgi görüyor. Şirinler Anaokulu öğrencileri Bilim Kulübünde kütüphanedeki kitapları inceledi.

Üç boyutlu kitapları okuyan minikler sayfaları her açtıklarında ortaya çıkan hayvanları görünce oldukça heyecanlandı.

Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans öğrencileri de hazırlayacakları yayın ve tezleri için Bilim ve Teknoloji Kulübü'nü kaynaklarından faydalandı. Üniversite öğrencileri, kulübe gelen gençlere uygulanan çalışma metotları hakkında merak ettiği konuları sordu.

Yüksek lisans öğrencileri bilim ve teknoloji kulübünden faydalanan çocukların derslerindeki başarıyı incelemek üzere bir çalışma başlattı.