BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Bilgitaş HP ile el sıkıştı

A0+ boyutuna kadar geniş baskı alan HP yazıcılar artık Bilgitaş güvencesiyle satışta.

Abone ol

Fotokopi, yazıcı ve her türlü baskı konusunda 26 yıllık sektörel deneyime sahip olan Bilgitaş, HP Designjet geniş format yazıcıların satış hizmetlerini üstlendi.

Bilgitaş, HP ile olan işbirliğini 19-21 Eylül 2008 tarihleri arasında Silivri Klassis Otel’de düzenlediği bayi toplantısı ile duyurdu. Mimarlar, grafik tasarımcılar, reklam ajansları gibi yaratıcı sektörde yer alan bir çok grup tarafından kullanılacak olan HP Designjet yazıcılar, AO+ boyutuna kadar geniş baskı alabiliyor.


Türkiye’de fotokopi, yazıcı ve her türlü baskı konusunda 26 yıllık sektörel deneyime sahip olan Bilgitaş, bir dünya devi olan HP ile güç birliği yaptı. Kurumsallaşmış köklü bir firma olan Bilgitaş, bütün Türkiye’ye yayılan satış ve teknik servis ağının yöneticilerini Silivri Klassis Otel’de düzenlediği bayi toplantısında bir araya getirerek, yeni işbirliğini duyurdu.

AO+ boyutuna kadar geniş baskı, paftalı baskılar, poster ve afiş basabilen Designjet ürünlerinin kullanılabileceği sektörlerin başında mimari tasarım, çizim, grafik, inşaat, halkla ilişkiler, danışmanlık, reklam, tapu kadastro, elektrik, su, doğalgaz dağıtım şirketleri ve belediyeler geliyor.

Bilgitaş ve HP arasındaki işbirliği anlaşması, Bilgitaş Yönetim Kurulu Başkanı Habib Pişan ve HP Designjet Geniş Format Yazıcılar Satış Müdürü Velda Avad tarafından duyuruldu. Bilgitaş ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Velda Avad, ‘Bilgitaş çok köklü bir firma ve pazarda çok geniş bir satış ağına sahip. Bilgitaş’ın bu ürünlere çok büyük değer katacağını düşündüğümüz için HP Designjet kanalına Bilgitaş’ı da kattık. Şu anda Designjet portföyümüzde 15 değişik model ve 36 ürün var. Fiyat aralığımız ise 1-25 bin dolar arasında. Bilgitaş’ın satış stratejisinde kurumsal müşterilere daha çok ağırlık vermesini istiyoruz’ dedi.

Bir dünya markası olan HP ile çalışmaktan memnuniyet duyduklarını belirten Bilgitaş Yönetim Kurulu Başkanı Habib Pişan, ‘HP ile olan işbirliğimize yeni bir halka ekledik. Pazarda HP’nin partneri olarak ürünlerini satmak bir ayrıcalık. Satış ve servis hizmetlerini üstlendiğimiz yeni ürünler, bayilerimize de yeni kapılar açacak. HP Desingjet geniş format yazıcılarla biz de ürün gamımızı tamamlamış olacağız. HP ile olan işbirliğimizde çok yol kat ettik. 2007 yılından bu yana HP’nin Edgline teknolojisiyle ürettiği yüksek hacim HP CM 8050 ve HP CM 8060 modellerinin Türkiye genelinde satış ve satış sonrası teknik hizmetlerini sürdürüyoruz.

Ayrıca, 2008 mart ayından bu yana HP’nin İstanbul, Ankara ve İzmir’de toner bazlı Laser yazıcılarının yetkili teknik servisiyiz. Bu yeni anlaşmamızın da uzun vadeli olacağına inanıyorum’ dedi. Türkiye’de bir numara olmayı hedeflediklerini söyleyen Habib Pişan, satış ve satış sonrası teknik servis ağı olarak sektörde üstün bir konumda olduklarını belirtti.

BİLGİTAŞ HAKKINDA: Sektörde 26. yılını dolduran Bilgitaş, yıllardır fotokopi, yazıcı ve her türlü baskı ihtiyaçlarında müşterilerine sorunsuz çözümler üretiyor. Merkezi Japonya’da bulunan Kyocera-Mita şirketinin Türkiye distribütörü olan Bilgitaş, Kyocera marka fotokopi makinelerinin Türkiye’deki satış ve teknik servis işlemlerini yürütüyor. Kyocera, International Data Corporation – IDC adlı uluslararası bağımsız araştırma şirketi tarafından her yıl yapılan değerlendirmeye göre, son yıllarda olduğu gibi 2007 yılında da Türkiye’de en çok satan fotokopi makinesi olma özelliğini taşıyor. Bilgitaş, merkezi Hollanda’da bulunan Kyocera-Mita Europa’a bağlı olaral faaliyet gösteriyor.
Bilgitaş; Bilgitaş Büro Makineleri A.Ş ve Bilgitaş Teknik Servis olarak iki ayrı şirket halinde faaliyet gösteriyor. Bilgitaş, İstanbul, Ankara ve İzmir’de doğrudan, 48 ilde ise 39 bayisi aracılığı ile tüm Türkiye’ye hizmet veriyor.
Dijital son sistem fotokopi makineleri, yazıcılar, üretim sistemleri, faks ve fotokopi gibi özellikleri bir arada kullanabilen çok fonksiyonlu makineler, renkli ve siyah/beyaz baskı çözümleri, Bilgitaş’ın geniş ürün yelpazesinden sadece birkaçı. Bilgitaş ayrıca, sayfa başı anlaşmadan, kiralamaya, doğrudan alıma kadar müşterilerine istediği her koşulda çözüm üretiyor. Bilgitaş, uzman satış kadrosu ve eğitimli servis personeli ile hızlı ve kaliteli hizmet sunuyor.