BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,74
ALTIN 2.429,60
HABER /  GÜNCEL

Fatih Gökşen sert çıktı!

Galalatasaray Kulübü Asbaşkanı Fatih Gökşen yönetimle ilgili iddialara sert cevap verdi. Gökşen, uçakta olay çıkaran taraftarlar hakkında yargı yoluna gidileceğini belirtti.

Abone ol

Galatasaray Kulübü Asbaşkanı Fatih Gökşen, ortaya atılan iddialara ilişkin CNNTÜRK televizyonuna açıklama yaptı. Amigolara yönetim tarafından bilet verildiği iddialarını kesin bir dille reddeden Gökşen şöyle konuştu.

"Amigolara biletin yönetim sağladığı ididaları. Bu iddialar külliye yalan! Hakikaten bu iddialar ayıp ve çirkin yakıştırmalar. Birçok şeyle uğraşırken bir de bu iddialarla uğraşıyoruz. Bunlarla ilgili internet sayfamızdan cevap veriyoruz. Bu iddiaları ortaya atanları kınıyoruz. Yönetici olarak takımın başında koşuşturan kişiyiz. Bunlar bizi yıpratmaya çalışmak için ortaya atılan şeyler."

Seyirciye verilen bedava biletlerin yönetim tarafından kesilmesi, taraftarı ücretsiz olarak taşımaya son verilmesi iddialar doğru mu?

Şu anda Yönetim Kurulu'nda alınan karar gereği bu sezon taraftarla böyle bir ilişki kurulmadığını herkes biliyor. Uçakta kavga çıkaran gruptan bir kişinin eyyamcılık yaparak Necati'ye karşı kışkırtma eylemine girişmiş. Çocuk sonradan özür diledi ama iş işten geçti. Ortada fiziki bir olay var. Her kim olursa olsun hiçbir Allah'ın kulu formasını ıslatan para dahi almadan oynayan futbolcuya fiske atamaz. Böyle bir şeyi kabul edemeyiz.
Galatasaray kulübü olaylar karşısında nasıl önlem alacak?

Gereken hukuki işlem başlatılacaktır. Ne gerekiyorsa yapılacaktır. Bu kişiler bizim basket, voleybol veya herhangi bir daldaki hiçbir karşılaşmamıza giremeyeceklerdir.

Tarifeli uçaklarla deplasmana gitmeyecek misiniz?

Özel uçak olmadığı an tarifeli uçakla gidebiliriz. Şimdiye kadar tarifeli uçakla hiçbir problem yaşamadık. Gelen taraftarlara 'gelme' demek ne derecede doğrudur. Hakikatten futbolcularımızı destekleyen taraftarlarımız var. Şimdi onların ne suçu var? Bu gibi olay çıkaran insanların biletlerini alıp tarifeli uçağa binmelerine nasıl engel olabiliriz ki?