BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Beyşehirde feci kaza: 2 ölü 3 yaralı

Beyşehir'de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre, Kezban Bilmez (33) idaresindeki 42 B 1581 plakalı otomobil, Beyşehir-Isparta Karayolu'nun 14.kilometresinde Sadıkhacı Kasabası yol ayrımında Hüyük ilçesi yönüne giden Ahmet Yukarıtaban (29) idaresindeki 42 TN 777 plakalı otomobille çarpıştı.

Kaza sonucu araçlardan biri pancar tarlasına girerken, diğer araçta içerisinde sıkışan yaralılar için sağlık ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Araçtan çıkarılan sürücü Kezban Bilmez ile araç içerisinde bulunan kardeşi Raziye Karabacak'ın olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı. Aynı araç içerisinde bulunan bayan sürücünün çocukları Mehmet Furkan (9) ile Eslem Rana Bilmez (5) ağır yaralı olarak ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hüyük İcra Müdürü olduğu öğrenilen diğer otomobilin sürücüsü Ahmet Yukarıtaban ise hava yastığının açılması sonucu kazayı hafif sıyrıklarla atlattı ve olay yerinde tedavisi ayakta yapıldı.

Kazada ölen sürücünün Sadıkhacı beldesinde görevli bir imamın eşi, Raziye Karabacak'ın ise Konya'da hemşire olarak görev yaptığı, Sadıkhacı beldesinden Beyşehir ilçe merkezine gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. Hüyük İcra Müdürü olan sürücünün ise ikamet ettiği Beyşehir'den görev yeri Hüyük ilçesi gittiği belirtildi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü gözaltına alınırken soruşturma sürüyor.