BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,96
ALTIN 2.443,57
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

'Beypazarı Uruşlu'lar Derneği'nden iftar

Merkezi Ankara'da bulunan 'Beypazarı Uruşlu'lar Derneği' geleneksel iftar yemeklerinin 4'üncüsünde hemşehrileriyle bir araya geldi.

Abone ol

Ankara Keçiören ilçesi belediyesinin sosyal tesisi olan 'Halil İbrahim Sofrasında' verilen iftar yemeğine Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp, Uruş Belediye Başkanı Osman Şefik Karlıdağ, İsa Varlı, eski Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Uruşlu'lar katıldı.

Dernek Başkanı Şenol Şentürk, iftar öncesi yaptığı konuşmada, 'Kardeşliğin, huzurun, dayanışmanın sembollü olan iftar yemeğimize hoş geldiniz. Hepinize katıldığınız için teşekkür ederim' dedi.

Uruş Belediye Başkanı Osman Şefik Karlıdağ da 'İftar yemekleri sizlerle bizim buluşmamıza vesile olan bir manevi olgudur. Bu yemeği düzenleyen dernek yetkililerinize huzurunuzda teşekkür ederim. Bizleri bir günde olsa beraber olmamamızı sağlıyorlar ve sizlerle kaynaşıyoruz. Böylesi bir yemeğin daha geniş kapsamlı düzenlenerek bir araya gelmemiz gerekiyor çünkü sizlerin böylesi bir konuya göstereceği teveccüh Uruş'umuzun ileride Belde olarak kalmasını, orada yaşayan anamızın, babamızın, dedemizin hizmetlerinin aksatılmadan verilmesi sağlanmış olacak. Çünkü nüfus meselesi bizim için çok önemli bu konuyu görüşmemiz gerekiyor. Bu sorunu çözdüğümüzde Uruş belde olarak kalacaktır hepinizin bunu bilmesini istiyorum' diye konuştu.

Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp de iftar yemeklerinin Ramazan ayının güzellikleri olduğunu ifade ederek, 'Öncelikli olarak hepinizin Ramazan Bayramını şimdiden tebrik ediyorum. En güzel günler sizlerin olsun' dedi.