BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Beyonceun şaşırtan soruları

Beyonce yakında konser vermeye geliyor. Bakın hakkımızda neleri merak etmiş

Abone ol

Beyonce konseri bağlantılarını kuran Bülent Burgaç "O kadar ünlü sanatçı getirdik, Beyonce kadar kaprissizini görmedik" dedi.

Bakın Beyonce yurdumuza ayak basmadan önce neleri merak etmiş ve e-mail yoluyla Echos Production yetkililerine soruvermiş...

SAKIZ ÇİĞNENİR Mİ?

Normalde 1.5 gün kalacakken, İstanbul ziyaretini 3 güne çıkartan Beyonce, adabı muaşeretimizi detay detay sormuş. Listede bakın neler var...

İlk sırada; insanlarla temas!

Beyonce kadınlara ve erkeklere nasıl dokunması gerektiğini, bizim nasıl el sıkıştığımızı, selam verirken neler yapması gerektiğini, göz kontağını nasıl kurduğumuzu sormuş.

Sonra, seyahati boyunca bol bol İstanbul'u gezmek istediğini belirterek, sokakta nasıl giyinmesi gerektiğini öğrenmek istemiş. Ve eklemiş "Sizin kültürünüzde sokakta sakız çiğnenir mi?"

Otelden restorana kadar bahşiş usulümüz de önemliymiş Beyonce için.

HER YER BEYAZ OLSUN!

Bülent Burgaç "Beyonce'de kapris yok, sadece kuliste her yerin bembeyaz olmasını talep etti, o kadar." diyor.

Bu arada yakın koruma sayısı 10'a çıkan Beyonce, Savarona yatında yemek de yiyecek.

Kadın olağanüstü yetenekli, kadın Amerika'nın gözbebeği, kadın tartışmasız günümüzün en ünlü yıldızlarından biri ama gördüğünüz gibi "Ben yaparım, olur" demiyor. Gittiği ülkeye saygısını göstermek için her detayı düşünüyor. Yani kimse boşuna bir yerlere gelmiyor.

Kaynak: Günaydın / Ayşe Özyılmazel