BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,07
ALTIN 2.464,86
HABER /  GÜNCEL

Komşum karımı kaçırdı

Komşusu evine girip çıkan biriydi. Nereden bilecekti ki bir gün karısını da alıp gidecek

Abone ol

İzmit merkeze bağlı Arslanbey Beldesi'nde oturan K.A., iki çocuk annesi eşi 35 yaşındaki Kezban A.'nın, komşusu evli 6 çocuk babası 42 yaşındaki Hasan H. tarafından kaçırıldığını öne sürerek savcılığa başvurdu.

Yeşilkent Mahallesi’nde oturan bir süre önce Hasan H., evini boşaltıp çocuklarıyla birlikte taşındı. Kısa süre sonra Hasan H.'nin komşusu K.A.'nın eşi Kezban A. da ortadan kayboldu.

K.A., Hasan H.'nin ailesini İzmir'e götürdüğünü, daha sonra eşini de kandırıp kaçırdığını öğrendiğini belirterek savcılığa başvurdu. Gözüyaşlı koca şunları söyledi:

“Komşum evime sürekli girip çıkan biriydi. Ev kendisine ait olmasına rağmen boşaltıp eşi ve 6 çocuğu ile birlikte buradan ayrıldı. Daha sonra 11 yıllık eşim de ortadan kayboldu. Ben araştırma yaptım. İzmir’e gittiklerini öğrendim. Eşimi de kaldırmış. Ancak 5 ve 11 yaşındaki iki çocuğumu bırakıp onları aramaya gidemiyorum. Bazı tanıdıklar, eşimin dönmek istediğini, ancak Hasan’ın onu bırakmadığı haberlerini getirdi. Yani eşimi kaçırmış, bana yardım edin.''

K.A.’nın diğer komşuları, Hasan H.'nin Kezban A. ile ilişkisini daha önceden fark ettiklerini, ancak bunu eşine söyleyemediklerini öne sürdü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.