BIST 10.109
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.411,94
HABER /  GÜNCEL

Beyoğlu'nda alevli gece

Beyoğlu'nda 6 katlı apartmanın ikinci katında yangın çıktı...

Abone ol

Yangını söndürmek için gelen itfaiye, sokakların dar olması ve park edilen araçlar yüzünden olay yerine ulaşamadı. İtfaiye, yan sokaktan hortum uzatarak yangını söndürdü.

Kaptanpaşa Mahallesi Nakkaş Penahi Sokak 1 numarada bulunan Yılmaz Apartmanı'ında, saat 01.30 sıralarında yangın çıktı. İddialara göre, sokakta sohbet eden mahallenin gençleri, 6 katlı binanın ikinci katından yükselen dumanları fark etti. Yangın çıktığını anlayan gençler, apartman girişindeki zillere basarak bina sakinlerini uyardı. Bina sakinlerinin çoğu kısa sürede kendini dışarı attı. Bazı vatandaşlar ise yoğun duman sebebiyle üst katlarda mahsur kaldı.

YİNE YANLIŞ PARK

Çıkış sebebi henüz bilinmeyen yangın kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine Şişli ve Beyoğlu İtfaiye ekipleri sevk edildi. Daireden yükselen alevler ve duman, mahallede büyük paniğe yol açtı. İtfaiye ekipleri, dar olan sokaklara bir de araçlar park edilince olay yerine ulaşamadı. İtfaiye, yan sokaktan uzattığı hortumla söndürme çalışmalarına başladı. Kısa sürede yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, üst katlardaki bina sakinlerini de tahliye etti. Dumandan etkilenen bazı vatandaşlara olay yerinde hazır bekletilen ambulansta müdahale edildi.

Mahalle sakinleri de itfaiyenin geçişine engel olan araçların park edilmesine tepki gösterdi. İtfaiye tarafından söndürülen yangın büyük çapta maddi hasara sebep oldu. Yangında can kaybı yaşanmadı. Yangının çıkış sebebi ise gerekli incelemelerin ardından ortaya çıkacak.