BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,65
ALTIN 2.412,33
HABER /  DÜNYA

BEYOĞLU CİNAYETİ ZANLILARI KAMERADA

Beyoğlu’nda evin bastıkları Dilek Duyuş isimli kadını öldüren zanlılar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Cinayet so...

Abone ol

Beyoğlu’nda evin bastıkları Dilek Duyuş isimli kadını öldüren zanlılar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Cinayet sonrası panik halinde evden çıkan zanlıların kendi aralarında tartıştıkları görüldü.
Edinilen bilgilere göre Dilek Duyuş (37), birlikte yaşadığı sevgilisinin Celal Demir’in evinde 4 kişi tarafından sopayla dövüldükten sonra bıçaklanarak öldürüldü. Cinayeti gerçekleştiren zanlılar, polis tarafından kıskıvrak yakalanırken olayın hemen ardından kaydedilmiş görüntüler de ortaya çıktı. Görüntülerde cinayeti gerçekleştiren Hakkı M., beraberinde Celal Demir’in eski eşi Ayten M ve Yılmaz M. ile birlikte panik halinde evden çıkıyor. Sokakta koşarak ilerleyen Hakkı M.’yi Ayten ve Yılmaz kaçmak için ikna etmeye çalışıyor. Kayıtlarda Yılmaz M.’nin sırtındaki çantadaki sopa da açıkça görülüyor. Bir süre kamera açısı önünde tartışan şahıslar daha sonra gözden kayboluyor.

İŞTE DEHŞETİN YAŞANDIĞI EV
Evlilik hazırlığı yapan Dilek Duyuş’un korkunç şekilde hayatını kaybettiği ev, İHA kamerası tarafından böyle görüntülendi. Dün gece evde yaşanan kavganın şiddeti kamera görüntülerine de yansıdı. Celal Demir’in Dilek Duyuş ile birlikte yaşadığı evin camlarının kırıldığı ve eşyaların adeta talan edildiği görüldü.
Olayın olduğu sokakta otomobil servisi bulunan Doğan Aydoğan, Celal Demir’i sabah saatlerinde gördüğünü belirterek, "Sabah dükkanı açtığımızda Celal’in taksiden indiğini gördük, üzeri kan içindeydi. ’Eski karım kayınçoları ile geldi. Celal kapıyı aç çocuk hasta dedi. Ben kapıyı açınca üzerime çullandılar. Beni yere yartırdılar kafama sopayla vurdular, daha sonra sevgilimi bıçakladılar. Hakkının karısı ile Celal’in sevgilisinin para karşılğı fuhuş yaptığı iddia edildi. Aslına böyle bir şey yok. Olay iftira. Kadın evlenme istiyordu" ifadelerini kullandı.
(İHA)