BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,66
ALTIN 2.398,65
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Beykozlu çocuklar erkekliğe adım attı

Beykoz Belediyesi’nin Çayır Festivali kapsamında düzenlediği sünnet şöleninde, 500 çocuk daha erkekliğe ilk adımını attı.

Abone ol

Beykoz Çayırı’nda yapılan ve 500 çocuğun sünnet ettirildiği şölende 5 bin kişiye ise kavurmalı pilav, ayran ve tatlı dağıtıldı.

Hüseyin Goncagül’ün sunduğu gecede, jonklör, ibiş-memiş pandomimi, skeçlerle çocuklar eğlenirken, Aykut Kuşkaya ve Orhan Hakalmaz da çocukların aileleri ve on bine yakın vatandaş için seçkin eserlerini seslendirdi.

Türkiye ve yabancı folklör gösterilerinin yapıldığı şölende çocuklara hediye dağıtan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “1994’de sünnetini yaptığımız çocukların bu yıl nikahlarını kıyıyoruz. İnşallah bugün bu çocuklarımızın da mürüvvetini görür, nikahlarını kıyarız.

İstanbul’un en güzel ilçelerinden olan Beykoz’u gelecek nesillere, yaşam kalitesi daha yüksek bir şekilde bırakmak hedefindeyiz ve bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. Çayır Festivalimizi her yıl daha da renkli ve dopdolu etkinliklerle düzenliyoruz. 500 çocuğumuzu sünnet ettirdik. 41 çiftimizin ise temel ev ihtiyaçlarını karşılayarak düğünlerini yapıyoruz.”
dedi.