BIST 9.561
DOLAR 32,50
EURO 34,60
ALTIN 2.482,25
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Beykoz'da Karadeniz'in azgın suları genci ölüme sürükledi

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

BEYKOZ Riva'da arkadaşlarıyla birlikte denize giren 25 yaşındaki Oğuzhan Çelik, dalgalara kapılarak bir anda gözden kayboldu. Arama çalışmalarında gencin cansız bedeni, bir süre sonra kayalıklarda bulundu. 

Abone ol

Olay saat 12.30 sıralarında Beykoz Riva'da bulunan bir koyda meydana geldi.

Ataşehir'de oturan Oğuzhan Çelik, dört  arkadaşıyla birlikte denize yüzmeye geldi. Arkadaşlarıyla birlikte denize atlayan Çelik, bir süre sonra dalgalara kapılarak gözden kayboldu. Çelik'i denizde göremeyen arkadaşları koydaki diğer vatandaşlardan yardım istedi.

Kayalıklarda acı manzarayla karşılaşıldı

Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bir yandan da Çelik'i denizde arama çalışmaları devam etti. Yaklaşık yarım saat sonra talihsiz gencin bedeni kayalıklarda bulundu.

Haberi alan aile hastaneye koştu

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Oğuzhan Çelik'in hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin cansız bedeni sedyeyle ambulansa taşınarak cenazesi Beykoz'da bulunan özel bir hastanenin morguna kaldırıldı. Acı haberi alan yakınları hastaneye akın etti.

"Suya girdiğini gördük"

Koyda bulunan bir vatandaş, "Biz biraz yukarıdaydık. Önce görmedik ama insanlar burada bayağı toplandıktan sonra bağırmaya başladılar. Ondan sonra ambulans geldi. Biz de tabii ki tedirgin olduk. Adamı geldiğimizde bulamadık ama suya girdiğini gördük. Bayağı içeri girmişti. Ondan sonra herkes o tarafa bakmaya başladı. Ben bu tarafa baktığımda adam artık bu tarafa gelmişti. Çok yakındı. Koşarak geldim adamlara söyledim buradaymış diye. Ondan sonra yardım istediler öyle çıkarttılar" dedi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Hakkari'de 4 engelli evladına birden bakıyor 34 yaşındaki çocuğunu elleriyle besliyor
Foto Galeri Hakkari'de 4 engelli evladına birden bakıyor 34 yaşındaki çocuğunu elleriyle besliyor Galeriye Gözat