BIST 10.009
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.429,28
HABER /  GÜNCEL

Beykoz Şahin Hocasını kaybetti!

Beykoz'un yaşayan efsanelerinden sembol isim Şahin Köktürk hayata gözlerini yumdu.

Abone ol

İNTERNETHABER

Beykoz'un simgi isimlerinden ve yaşayan efsane ismi Şahin Köktürk hayata gözlerini yumdu. 7'den 70'e herkesin sevgili olan Şahin Hoca, beden eğitimi hocalığını yürüttüğü Beykoz Ziya Ünsel Ortaokulu'nda bir döneme damgasını vurmuştu.



"İYİ YAŞADI İYİ İŞLER YAPTI"

Başsağlığı dileklerini kabul eden Şahin Hoca'nın yarım asırlık hayat arkadaşı İngilizce ve resim öğretmeni Lale Köktürk eşini kaybetmiş acılı bir kadından çok, görevini hakkıyla yerine getirmiş bir abidenin sonsuzluğa sevkini özümsemiş bir yoldaşı sesiyle şunları söyledi: İyi yaşadı, iyi işler yaptı ve aramızdan ayrıldı. Üzülmüyoruz, sonsuzluğa uğurluyoruz...

İSMİ SPOR SALONUNA VERİLMİŞTİ

Beykoz'da üç kuşağa hocalık yapan Şahin Köktürk, geçmişteki yıllarda dönemin Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in öncülüğünde ismi ilçede bulunan kapalı spor kompleksine verilmişti. R.Şahin Köktürk Spor Salonu halen  basketbol karşılaşmaları oynanıyor.

CENAZESİ YARIN KALDIRILACAK

Vefatıyla Beykoz'u yasa boğan Şahin Köktürk'ün cenazesi yarın (26 Ocak Salı) Beykoz Merkez Camii'nden öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından ilçenin tarihi Gazi Yunus Mezarlığı'nda toprağa verilecek. İnternethaber olarak merhum Şahin Köktürk'e Tanrı'dan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.