BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.404,70
HABER /  GÜNCEL

Beyaz yine yaptı yapacağını

Beyazıt Öztürk, her hafta bir pot kırmadan duramıyor. Öztürk, sezonun son programında Esra Erol’a bakın nasıl mahçup oldu.

Abone ol

Kanal D’deki Beyaz Show sezonun son programı ile ekrana gelirken, Beyazıt Öztürk, kapanışı da yine bir pot kırarak yaptı.

Programın başında Esra Erol’un Star TV’deki İzdivaç programına konuk olduğunu ve onun Beyaz Show’a katılacağını anons etmek isterken ’Esra Ceyhan’ diyerek pot kırdığını anlatan Beyaz, kendisine bir hayli gülmüştü.

Ancak Beyaz, sezonun son programında yine yaptı yapacağın. Beyazıt Öztürk, canlı yayın sırasında Erol ile sohbet açmak isterken "Şimdide gelelim Esra Ceyhan’a" diyerek bir kez daha pot kırdı.



Esra Erol, Beyaz’ın kendisinden sürekli olarak Esra Ceyhan diye söz etmesine bozulurken, Beyaz da canlı yayında tipten tipe girerek kırdığı bu potun mahçubiyetini yaşadı. Beyaz, göbek atarak vaziyeti kurtarmaya çalıştı.

Esra Erol, Esra Ceyhan’ın kendisinin büyüğü olduğunu belirterek, "Esra Ceyhan, bu sektöre uzun yıllardır emek veren, ekranda olan birisi. Hani sakın gıcık olduğumu falan düşünmeyin. O, Esra Ceyhan dedikçe ben gülüyorum, gülmek geliyor içimdem. Çünkü Esra Erol diyemiyor" diye konuştu.

Konuğundan özür dileyen Beyaz, "Söylemeyim söylemeyim dedikçe insanın aklına takılır ya ondan dolayı. Kusura bakma, özür dilerim" diyerek Erol’un gönlünü aldı. (Televizyongazetesi)