BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Beyaz seyirciye feyk attı

Beyaz hakkında çıkan aşk dedikoduları için bir bant çekmişti. Ama bakın banttan ne çıktı?

Abone ol

İNTERNETHABER
Nur Akman

İki gündür magazin camiasında Beyaz'ın yeni sevgilisi konuşuluyor. Beyaz konuyla ilgili konuşacağı iması yapıp canlı yayında seyirciye feyk attı.

 
BEYAZ'LA AŞK İDDİALARINI KABUL ETTİ

Hey Canlı programı Beyaz'ın Neslihan Oyal'la aşk yaşadığını iddia etmişti. Oyal ertesi gün Kanal 1’de yayınlanan “Son Nokta” programında aşk iddialarını kabul etti. Oyuncu Neslihan Oyal programda önce aşk sorularına cevap vermek istemediğini, bu haberlerin nasıl yayıldığına şaşırdığını anlattı. Ancak programın sonuna doğru Oyal, Boğaçhan Kaplan’ın ‘ Beyaz ile aranızda aşk var mı yok mu? Yoksa reklam mı?' sorusuna “Evet var, aramızda bu tür şeyler var” diyerek son noktayı koydu.

AŞK İDDİASINI YANITLAYACAK ZANNEDİLDİ

Beyazıt Öztürk bu akşam canlı yayınlanan programının başında ilerleyen saatlerde çok önemli açıklamalar yapacağını söyledi. Buna ilişkin çekilen bant kaydında da "Ben hayatımda böyle bir şey görmedim!.. Benim annem etkileniyor!... Burada ilk ve son kez açıklayacağım!.." gibi aşk dedikodularına gönderme yapan cümleler vardı.

SEYİRCİYE FEYK ATTI

Programın sonlarına doğru "Dün akşam bir şey yaşandı. Üzüldük. Kızdık. BunA kendi programımda yanıt vereyim" diyerek kendisiyle yapılan röportajı yayına soktu. Röportajda Beyaz'ın isyan ettiği şeyin sevgilisine ilişkin dedikodular değil, program saatinin gece 01'den 23'e alınması olduğu anlaşıldı...

Böylece Beyaz dedikodular hakkında sessizliğini korumuş oldu.