BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  MAGAZİN

Beyaz denizkızı oldu

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, gıda ürünleri satan Aytaç firmasının reklam filminde oynadı

Abone ol

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, gıda ürünleri satan Aytaç firmasının reklam filminde oynadı. Bir yıllık zaman içinde 3 reklam filmi, 15 stand-up ve kampanya yayınları dahil toplam 5 milyon dolar harcayacak olan firmanın ilk reklam kampanyasını çeken ünlü şovmen, ilk bölümde denizkızı olarak kamera karşısına geçti. Yönetmenliğini Hakan Yonat'ın yaptığı çekimler, çok sayıda animasyon sahnesi de içeriyor.


Beyaz reklam filmi fikrinin sahibi olduğunu ve bu fikri oluştururken, lunaparkın hayata benzediğini örneğin korkularımız temsilen korku tünelini, heyecanı temsilen balerini, eğlenceyi temsilen dönmedolabı gördüğünü; bu panayırın tam ortasında da hayata lezzet katan Aytaç’ı koymak gerektiğini düşündüğünü belirtti.



Önümüzdeki günlerde gösterime girecek olan filmin basın toplantısına katılan Beyaz, 5 milyon dolarlık bütçeli bu kampanyadan ne kadar ücret aldığını açıklamadı. Ünlü şovmen, "Reklam kampanyasından alınan paranın konuşulması yanlış. Ben aldığım parayı söylerim, benim için hava hoş. Vergi şampiyonu da oldum. Alnım ak, ama alınan parayı söylemek çok yanlış. Çünkü bu ülkenin insanları bizimle aynı parayı kazanmıyorlar. Hoş bir durum değil" dedi.

Haber: Büşra BOZOK
Kaynak: Hürriyet