BIST 9.530
DOLAR 32,53
EURO 34,85
ALTIN 2.474,99
HABER /  SPOR

Beto kalesinde devleşti Konyaspor'la puanlar paylaşıldı

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 1 kırmızı kart ve 1 penaltının çıktığı karşılaşmada Konyaspor, evinde Göztepe ile 1-1 berabere kaldı.

Abone ol

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda son dakikaları nefes kesen maç 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Ev sahibi Konyaspor 18. dakikada Petar Filipovic'in golüyle öne geçerken, Göztepe'de Yasin Öztekin, 54'te skora dengeyi getirdi.

Son dakikalar nefes kesti
91. dakikada hakem Abdulkadir Bitigen, Jahovic'in ceza sahasında düşürülmesi sonrası VAR'a giderken penaltı noktasını gösterdi ve konuk takımda Kadu da ikinci sarı kartla oyun dışına gönderildi. Kullanılan penaltı atışında Skubic, kaleci Beto'yu geçemedi

Göztepe taraftarları ofsayt nedeniyle çıldırdı

Maçın 85. dakikasında Göztepe'nin yakaladığı bir ani atak ofsayt gerekçesiyle kesildi. Maçı evinde izleyen taraftarlar, sosyal medyada pozisyonun ofsayt olmadığını söyleyerek Abdülkadir Bitigen'e tepki gösterdi.

5 maçtır kazanamıyor
Alınan bu sonucun ardından Konyaspor 35 puana çıkarken, Göztepe 26 puana yükseldi. Konyaspor'un 3 puan hasreti 5 maça çıktı.

Taze teknik direktör 1 puanla tanıştı
Göztepe'de Tamer Tuna ikinci maçında puanla tanıştı. Ligin bir sonraki haftasında Konyaspor deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Göztepe sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek.