BIST 10.267
DOLAR 32,22
EURO 34,77
ALTIN 2.411,45
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'tan transfer harekatı

Beşiktaş'ta yeni sezonun transfer politikası belli oldu. Siyah-beyazlı yönetim kadroda köklü bir revizyona gitmeyi planlıyor.

Abone ol

Beşiktaş'ta yeni sezonun transfer politikası belli oldu. Siyah-beyazlı yönetimin, kadrodaki 12 yabancı futbolcudan çoğuyla yolları ayırmayı ve önemli isimleri kadrosuna katmayı planladığı öğrenildi.

Fotomaç gazetesinde yer alan habere göre İspanyol basınında Beşiktaş'ın özellikle Forlan konusunda yoğunlaştığı ve Chelsea'den Zhirkov ile Bosingwa'yı transfer etmeyi planladığı ifade edildi. Beşiktaş'ın ayrıca Fransa'nın Grenoble kulübünde forma giyen genç Türk futbolcu Atilla Turan'la görüştüğü de Avrupa basınına yer aldı.

İŞ İMZAYA KALDI

BU arada Bobo'nun önümüzdeki sezon Sporting Lizbon'da görev yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Radio Esensa'ya açıklamalarda bulunan Bobo'nun menajeri Figer, Brezilyalı futbolcunun önümüzdeki sezon Sporting Lizbon formasını giyeceğini belirterek, "Bobo'nun transfer anlaşması garantilendi, artık her şey resmi sözleşme imzalamaya kaldı" ifadesini kullandı. Beşiktaş'ta Bobo'nun yanı sıra Fernandes, Ferrari, Hilbert, Hakan ve Sivok gibi isimlerle de yolların ayrılmasının düşünüldüğü bildirildi.