BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Beşiktaştan Sağlam fren

Beşiktaş'ta teknik direktör konusu çözüme kavuşmadı. Demirören tepkiler karşısında geri adım attı...

Abone ol

Beşiktaş'ta teknik direktör konusu çözüme kavuşmadı. Antalya'da Ertuğrul Sağlam ile prensipte anlaşan, önceki akşam da 2010 yılına kadar protokol imzalatan Başkan Yıldırım Demirören, yöneticilerin verdiği tepki karşısında geri adım attı. Siyah - beyazlı idarecilerin kapalı kapılar ardında Sağlam'a karşı gösterdiği tepkiyi öğrenen Demirören'in, "Hoca konuşunda çalışmalarım sürüyor. Bana bir hafta daha müsaade edin diyerek olayı geçiştirdiği öğrenildi.

Toplantının ardından bir açıklama yapan Beşiktaş Basın Sözcüsü Gülnaz Arsel, şunları söyledi: "Geçen sene yaptığımız gençleştirme operasyonundan sonra Başkan Yıldırım Demirören'in de açıkladığı gibi yarışmacı bir hoca arayışına girdik. Toplantıda bütün görüşler tartışıldı. Bunun sonucu birkaç gün daha düşünmek istedik. Bu nedenle teknik direktörümüz pazartesi günü yapacağımız yönetim kurulu toplantısından sonra açıklanacak."
Bu arada yönetimde Ertunç Soğancıoğlu ve Gülnaz Arsel dışındaki yöneticilerin Ertuğrul Sağlam'ın getirilmesine karşı çıktığı bildirildi.

Siyah - beyazlı kulüpte, bu gelişmenin ardından Ertuğrul Sağlam'ın gelişinin adeta imkansız bir hal aldığı vurgulanırken, rotanın Mustafa Denizli'ye döndüğü ifade edildi. Yabancı hocaların fazla para istemesinden dolayı Denizli adı gündeme otururken, Aybaba'nın da az da olsa ihtimali bulunduğu vurgulandı.

Kaynak: Milliyet