BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'tan intikam uyarısı!

TOFAŞ maçına taraftarların intikam için akın edeceğini duyan Beşiktaşlılar, emniyeti uyardı.

Abone ol

Beşiktaş-Bursaspor gerginliği salona sıçradı. TOFAŞ maçına taraftarların intikam için akın edeceğini duyan Beşiktaşlılar, emniyeti uyardı.

Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki gerginlik, futbol dışına da taşıyor! Beko Basketbol Ligi'nin 12. haftasında oynanacak TOFAŞ-Beşiktaş Cola Turka maçı öncesi herkes diken üstünde.

Bursasporlular'ın forumlarda organize olmaya başladıkları ve yarın Atatürk Spor Salonu'nda yerini alacakları öğrenildi. İnönü Stadı'nda yaşananları unutmayan yeşil-beyazlı taraftarlar, sanal ortamda intikam vurgusu yaparak olası yeni olayların sinyalini verdi. Bunun üzerine harekete geçen Beşiktaş Basketbol Şubesi Sorumluları, Bursa Emniyeti'ne intikam konusunda uyarıda bulundu.

YA KARŞI KARŞIYA GELİRLERSE...

Yarın Bursa'da gerçekleşecek mücadelede deplasman taraftarı yasağı söz konusu değil. Beşiktaşlılar ile Bursasporlular'ın karşı karşıya gelmesini istemeyen yetkililer, taşkınlıkları önlemeye kararlı. Bilindiği üzere Beşiktaş- Bursaspor futbol maçı öncesi gerekli önlemler alınmamış ve faturası ağır olmuştu.