BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.423,24
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'tan Fikret Orman'ın CHP iddiasına yanıt!

Beşiktaş Kulübü, Fikret Orman'ın Beşiktaş Belediye Başkan Adaylığı için CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme yaptığı iddiasını yalanladı.

Abone ol

Beşiktaş'tan, Fikret Orman'ın Beşiktaş Belediye Başkan adaylığına sıcak baktığı yönündeki iddialara yönelik bir açıklama geldi. Fikret Orman'ın Beşiktaş'tan CHP'nin adayı olarak lanse edilen haberlerin ardından Beşiktaş Kulübü, bugün yaptığı açıklamada basında yer alan iddiaları yalanladı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; ''Türkiye Gazetesi'nde bugün yer alan Başkanımız Fikret Orman'ın Beşiktaş Belediye Başkan adaylığına sıcak baktığı ve konuyla ilgili Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğü haberi, gerçeği yansıtmamaktadır. Daha önce de benzer haberler üzerine kulübümüz tarafından yapılan resmi açıklamada belirttiğimiz gibi; Başkanımızın haberde geçtiği gibi bir düşüncesi hiçbir zaman olmamıştır.

Kamuoyunun ve büyük Beşiktaş taraftarının bundan sonra da çıkabilecek bu tür gerçek dışı iddia, haber ve yazılara inanmamasını rica ederiz.''