BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'tan Fener'e ayağını denk al uyarısı

Beşiktaş'ın sayılmayan golü sonrası Beşiktaş yöneticisi Sinan Vardar gözünü Fenerbahçe'ye dikti.

Abone ol

Beşiktaş yöneticisi Sinan Vardar, “Hakemler hiçbir etki altında kalmadan maç yönetsin. Özellikle F.Bahçe maçlarını yakın takibe aldıracağız” diye konuştu.

Beşiktaş cephesinden hakemlere yönelik tepkiler bitmek bilmiyor. Hürriyet gazetesinden İsmail Er'in haberine göre Siyah beyazlı kulübün yöneticisi Sinan Vardar, hakemlerin artık toparlanması gerektiğini söylerken, ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye de sert mesajlar verdi.

Vardar, “Bundan sonra hakemler dikkatli olsun. Hiçbir etki altında kalmadan maç yönetsinler. Gördüklerini çalsınlar. Özellikle Fenerbahçe maçlarını yakın takibe aldıracağız. Bundan böyle hakem soyunma odasına gidecek yöneticiler de ayağını denk alsın. Herkes Futbol Federasyonu’nun kurallarına ve kurumlarına saygılı olmalı” dedi.    

Beşiktaş olarak, rakip takımların tüm karşılaşmalarını yakından izlediklerini ifade eden Vardar, “Telefonlarım hiç durmuyor.

Telefonlarım durmuyor
Son dönemde Fenerbahçe’nin maçlarına Kuddusi Müftüoğlu’nun verilmeye başlandığını belirtiyorlar. F.Bahçe bu hakemle son deplasman maçında da kazandı. Beşiktaş içeride kaybetti. Bunun ardında mutlaka bir şey mi arayalım? Müftüoğlu’nu da hakem odası basan yöneticiler gibi takip ettireceğiz” ifadelerini kullandı.