BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,06
ALTIN 2.505,89
HABER /  SPOR

Beşiktaşta kalmakta kararlı

Beşiktaş Mustafa Doğan'a "kulüp bul" diyor. Bakın Doğan nasıl yanıt veriyor.

Abone ol

Beşiktaş'ta gönderilme kararı alınan ve kendilerine kulüp bulmaları istenen futbolculardan Mustafa Doğan, dün bu kararın kendilerine iletildiğini, ancak kendisinin de bir yıllık sözleşmesini kullanma hakkı olduğunu söyledi.

Mustafa, daha önce Beşiktaş'ta kalmak istediğini açıkladığını ve bu düşüncesinin değişmediğini belirterek, ''Kulübüm bana kulüp bulmamı söyledi.

Ama benim, sözleşmemin bir yıl daha sürdüğünü söyleme hakkım var. Kulübüm bana 'Kendine kulüp bul' diyebilir. Ama benim de 'Daha bir yıllık sözleşmem var' deme hakkım bulunuyor. Bana iletilen karar sözleşmemin devam ettiğini değiştirmez'' dedi.

Deneyimli oyuncu, kararın kendisine iletilmesinin ardından, menajeriyle
durum değerlendirmesi yaptıklarını ifade ederek, ''Yurt dışı ve içinden transfer teklifleri var. Kulübümden birkaç gün izin istedim. Menajerimle durum değerlendirmesi yapıp, en sağlıklı kararı alacağım.

Transferde maddiyatın yanında başka önceliklerim de bulunuyor. Kendime göre iyi olacağını düşündüğüm bir kulüp olursa giderim. Transferde ailemi de düşünüyorum. Çocuklarımın okulları var. Bu kıstaslara göre durumu değerlendireceğiz'' diye konuştu.

Mustafa Doğan, şu aşamada PAF takımında çalışmaları yönünde bir durumun söz konusu olmadığını sözlerine ekledi.