BIST 10.219
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.455,98
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'ta buzları eriten görüşme

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, kadroya almadığı Guti Hernandez'e tüm kapıları tamamen kapatmadı.

Abone ol

Portekizli çalıştırıcı, yıldız futbolcudan iki haftalık arayı iyi değerlendirmesini istedi. Guti ise oynayabilecek güçte olduğunu, sadece kadroya girememenin kendisini mutsuz ettiğini söyledi. İspanyol oyuncu, Kayseri ve Kiev maçlarını bekliyor.

Sezon başından beri araları bozuk olduğu söylenen ikilinin buzları eriten görüşmenin ayrıntıları Zaman gazetesinde Temel Yirmibeşoğlu imzasıyla yayınlandı.

Carvalhal, "Senin tecrüben ve oyun gücüne her zaman ihtiyacım var. İyi bir oyuncumu kaybetmek istemem." sözleriyle İspanyol yıldıza kapıları tamamen kapatmadığını hissettirdiği kaydedildi. "Hazır olman benim için her şeyden önemli. Yeni bir sakatlık halinde senden hiç faydalanamam. Fizik olarak güçlü ve sahada ayakta kalan lider bir Guti istiyorum." diyen Portekizli teknik adamın, milli maçlardan sonra zor bir dönemece gireceklerini ve kendisinden mutlaka faydalanmak istediğini İspanyol yıldıza aktardığı öğrenildi.

Guti'nin ise Carvalhal'in pozitif yaklaşımından dolayı memnuniyet duyarken "Sakatlıktan sonra kendime dikkat ediyorum. Hazırım ve sadece oynamak istiyorum. Küçük bir problem var. O da çok sorun değil. Sadece kadroya girememek beni mutsuz ediyor." ifadesini kullandı. Bu konuşma sonrası, Twitter'ından da mutluluk mesajı verdi.