BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Beşiktaşlı Burak gol orucunda

Beşiktaş taraftarlarının zaman zaman protesto ettiği genç oyuncu Burak Yılmaz, ligde 11 haftadır gol atamıyor.

Abone ol

Son haftalarda sergilediği performansla bekleneni veremeyen ve Beşiktaş taraftarlarının zaman zaman protesto ettiği genç oyuncu Burak Yılmaz, ligde 11 haftadır gol atamıyor.

Siyah-beyazlıların bu sezon yaptığı 28 lig maçının 27'sinde forma giyen, cezası nedeniyle sadece 1 karşılaşmada oynayamayan Burak, tam 11 haftadır Turkcell Süper Lig'de gole hasret kaldı.

Son oynanan Sakaryaspor maçında da 2 net gol pozisyonuna giren ve bunları değerlendiremeyen Burak, ligde en son golünü 17. haftadaki Kayserispor maçında kaydetti.

Antalyaspor'dan büyük umutlarla sezon başında transfer edilen 22 yaşındaki Burak, ligin 4. haftasında Konyaspor'a 2 gol atarak, hem galibiyette büyük pay sahibi olmuş, hem de ilerisi için siyah-beyazlıları ümitlendirmişti.

5. haftada İstanbul'da oynanan ve Beşiktaş'ın 3-2 yenilgisi ile sona eren Trabzonspor karşılaşmasında da 1 gol kaydeden Burak, 7. haftada Ankaragücü, 17. haftada da Kayserispor filelerini 1'er kez havanlandırmayı başardı.

Ligin ikinci yarısında büyük bir düşüş yaşayan Burak, tüm maçlarda forma giymesine rağmen, 11 maçta takımına gol kazandıramadı.

Çaykur Rizespor ile yapılan ve siyah-beyazlıların 1-0 kazandığı maçta siyah-beyazlı taraftarların protesto ettiği genç futbolcu, son olarak dünkü Sakaryaspor maçında da ilk 45 dakikada forma giydi ve devre arasında teknik direktör Jean Tigana tarafından oyundan alındı.