BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,92
ALTIN 2.444,89
HABER /  SPOR

Beşiktaşın muhtemel onbiri

Ligin 3. haftasında bugün başkent deplasmanında Gençlerbirliği'ne konuk olacak Beşiktaş, galibiyeti amaçlıyor.

Abone ol

Beşiktaş, bugün Turkcell Süper Lig'de üçüncü hafta maçında Ankara'da Gençlerbirliği ile saat 21.00'de karşı karşıya gelecek.

Ligdeki ilk galibiyetini geçen hafta Antalyaspor karşısında alan siyah-beyazlı takım, Gençlerbirliği'ni de yenerek, galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak maçı hakem Koray Gençerler yönetecek.

RÜŞTÜ'NÜN CEZASI BİTTİ
Beşiktaş'ta, cezası nedeniyle sezonun ilk iki lig maçında oynayamayan kaleci Rüştü, yarınki karşılaşmada görev alabilecek.

TFF Süper Kupa'da Fenerbahçe ile yapılan maçın ardından kullandığı sözler nedeniyle Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 3 maç men cezası alan ve daha sonra cezası Tahkim Kurulu tarafından 2 maça indirilen Rüştü, bu cezasını İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Antalyaspor maçlarıyla tamamladı.

Rüştü'nün yokluğunda bu iki maçta kalede Hakan Arıkan görev yaptı.

BOBO YOK, YUSUF'UN DURUMU AKŞAM BELLİ OLACAK
Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle Ankara'ya götürülmeyen Bobo, bugünkü maçta forma giyemeyecek.

Yeni sezonda henüz gol sevinci yaşayamayan Brezilyalı oyuncunun yerine, son Antalyaspor maçında takımına 1 gol kazandıran Holosko'nun görev alması bekleniyor.

Delgado ve İbrahim Toraman'dan yoksun Beşiktaş'ta, Ankara'ya götürülen Yusuf ise son antrenmanda otelde çalıştı. Sakatlığı bulunan tecrübeli oyuncunun durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenildi.

Siyah-beyazlı takımın Gençlerbirliği karşısına, Rüştü, Erhan Güven, Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez, Nihat, Fink, Ernst, Tello, Holosko, Nobre 11'iyle çıkması bekleniyor.

GENÇLERBİRLİĞİ İLK GALİBİYETİ HEDEFLİYOR
Bu sezon oynadığı iki lig maçından da beraberlikle ayrılan Ankara ekibi Gençlerbirliği de Beşiktaş karşısında ilk galibiyeti almanın peşinde.

Kırmızı-siyahlı ekibin Beşiktaş maçına, Serdar Kulbilge, Orhan Şam, İlhan Eker, Radelcic, Momha, Burhan Eşer, Harbuzi, Cem Can, Tozu, Mustafa Pektemek ve Kahe onbiri ile çıkması bekleniyor.