BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş yeni tesisine kavuştu

Beşiktaş’ta Hakkı Yeten Tesisleri’nin açılışı yapıldı. <br/>Açılışta konuşan Fikret Orman, “Tesisleşme konusunda birkaç projemiz olacak” ded...

Abone ol

Beşiktaş’ta Hakkı Yeten Tesisleri’nin açılışı yapıldı.
Açılışta konuşan Fikret Orman, “Tesisleşme konusunda birkaç projemiz olacak” dedi. Siyah-beyazlı kulüp yeni bir tesis açılışı daha yaptı. Fulya’da bulunan Hakkı Yeten Tesisleri, Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulunun katılımıyla Beşiktaş sporcularının hizmetine sunuldu.
Açılışta konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, tesisler konusunda yeniliklerin devam edeceğini belirterek, “Burada biz göreve gelmeden önce sporcularımız konteynırlarda soyunuyorlardı. Biz göreve geldiğimizden itibaren yepyeni bir tesisin açılışını yapmaktayız. Bizim projelerimiz lafta değil icraata bakıyor. Bugün de Beşiktaş’a yeni bir tesisi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Beşiktaş ailesine Hakkı Yeten Tesisleri hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Başkan Orman ayrıca tesisleşme konusunda ve Beşiktaş’a yeni tesisler kazandırma konusunda birkaç projelerinin daha olacağını belirtti.
(İHA)