BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Beşiktaş Serdarı bitirdi

Beşiktaş, Serdar Kurtuluş'un transferinin tamamlandığını borsaya bildirdi.

Abone ol

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına gönderdiği yazıda, Serdar Kurtuluş'un transferi için Bursaspor Kulübü ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.den İMKB'ye gönderilen yazıda, Bursaspor Kulübü ile Serdar'ın transferi için yürütülen görüşmelerin neticelendiği ifade edilerek, bu oyuncunun bonservisi için 1 milyon ABD dolarının yanı sıra Sinan Kaloğlu ve Eser Yağmur'un bonservis haklarının verileceği açıklandı.

Yapılan anlaşmada, ''Beşiktaş'ın Sinan Kaloğlu için 750 bin, Eser Yağmur için ise 500 bin ABD dolar ödeme koşulu ile bu futbolcuları dilediği sezonda geri alma hakkına sahip olduğu'' maddesinin yer aldığı kaydedildi.

Anlaşmaya, Beşiktaş'ın iki futbolcuyu geri alma hakkını kullanmaması ve Bursaspor Kulübünün bu oyuncuları başka bir kulübe satması durumunda ne yapılacağı da yazıldı. Bursaspor'un, oyuncuların satışından iki kulüp arasında belirlenen tutarları aşan bir gelir elde etmesi halinde, aşan kısmın yüzde 50'sinin siyah-beyazlı kulübe ödeyeceği kaydedildi.