BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş şampiyonluğu kutladı

Üst üste 6. şampiyonluğunu kazanan Beşiktaş Hentbol Takımı’nın başarısı düzenlenen yemekle kutlandı. <br/>Beşiktaş’taki Hanedan Restoran’da ...

Abone ol

Üst üste 6. şampiyonluğunu kazanan Beşiktaş Hentbol Takımı’nın başarısı düzenlenen yemekle kutlandı.
Beşiktaş’taki Hanedan Restoran’da düzenlenen şampiyonluk yemeğine; Beşiktaş Voleybol, Hentbol, Bedensel Engelliler, Jimnastik, Atletizm, Satranç, Briç Şubeleri ile Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, Genel Koordinatör Levent Çifter, Aygaz Pazarlama Direktörü Ercüment Polat, Aygaz Kurumsal İletişim Sorumlusu Fulya Kanbek ile teknik heyet ve hentbolcular katıldı.

“HENTBOLDA BAŞARILAR DEVAM EDECEK”
Yemekte bir konuşma yapan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, hentboldaki başarıların devam edeceğini belirterek, “Sezon bitti ama şimdiden gelecek sezon daha başarılı olmanın planlarını yapıyoruz. Avrupa’da daha iyi yerlere gelmenin hayallerini kuruyoruz. Gelecekte güzel günler bizi beklemektedir” diye konuştu.
Etkinliğin sonunda Erdal Karacan, Aygaz Pazarlama Direktörü Ercüment Polat ve Aygaz Kurumsal İletişim Sorumlusu Fulya Kanbek’e hentbolcuların imzaladığı Beşiktaş forması ve ‘Salonda Ekol Beşiktaş Hentbol’ tişörtü hediye etti.
(İHA)