BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Herkül kardeşler görenleri şaşkına çevirdi!

Dünya'nın en güçlü çocukları olarak gösterilen Giuliano ve Claudiu kardeşler yaptıkları antrenmanlar ile şaşkınlık yarattı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Dünya'nın en güçlü çocukları olarak gösterilen Giuliano ve Claudiu Stroe kardeşler yaptıkları ağır antrenmanlar ile görenleri şaşkına çeviriyor.

Romanya'nın Herkülleri olarak anılan Giuliano ve Claudiu Stroe kardeşler kusursuz vücutları ve antrenman azimleri ile görenlere şaşkınlık veriyor. Hergün 2 saat boyunca kesintisiz antrenman yapan ve 4kg'dan başlayan ağırlıkları zorlanmadan kaldıran Herkül kardeşler henüz 9 ve 7 yaşlarında olmalarına rağmen güçleri ile görenlere parmak ısırtıyor. 

1.20140527093527.jpg

Vücut geliştirme sporu yapan bir Roman ailenin 2 küçük ferdi olan Giuliano ve Claudiu şimdiden dünyanın en güçlü insanları olabilmek için küçük yaşlarından bu yana sıkı bir çalışma ve ağır bir antrenman programı ile çalışmaya devam ediyor. Romanyalı olmalarına rağmen şu an İtalya'nın Floransa şehrinde yaşayan Herkül kardeşlerin tek amacı kendilerini gösterip ünlenerek İngiltere'de yaşamak.

2.20140527094056.jpg

35 yaşındaki babaları Iulian Stroe, oğullarını gerekli ünlerine kavuşturmak için her sabah Floransa'da koşuya çıkarıp 2 saatlik ağırlık eğzersizi yaptırdığını belirtirken 9 yaşındaki oğlu Giuliano'nun şimdiden 2 dünya rekoruna sahip olduğunu ve kardeşi Claudiu'nun ise kendisinin izinden ilerlediğini belirtti.


İşte Herkül kardeşler olarak anılan dünyanın en güçlü kardeşleri: