BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş Real Madrid'i geri çevirdi

Real Madrid, 24 Ağustos'ta Beşiktaş'la Bernabeu Kupası'nda karşılaşabilmek için resmi teklif yolladı. Ancak...

Abone ol

Real Madrid, 24 Ağustos'ta Beşiktaş'la Bernabeu Kupası'nda karşılaşabilmek için resmi teklif yolladı. Ancak Kartal'ın Avrupa Ligi takvimi, bu müthiş organizasyona katılamamasına sebep oldu.

Vatan, teklife ve Beşiktaş'ın cevabına ulaştı. Madrid ekibinin, Kartal'a gelmesi için 150 bin ve masrafları ödemeyi bile teklif ettiği öğrenildi. HEM de bu belgede, dünyanın en pahalı kadrosu Galacticos'un 33. Bernabeu Kupası'nda özel maç yapabilmek adına (Guti'ye de jest yapmak istiyorlar) Beşiktaş'a para bile teklif ettiği gözüküyor.

Cristiano Ronaldo'yla iş ortaklığı yapan başkan Yıldırım Demirören'in sıcak ilişkiler kurduğu Real Madrid'in bu maçın gerçekleşmesi için her imkanı sağlamasına rağmen Beşiktaş, bu teklifi geri çevirmek zorunda kaldı.

PLAY-OFF'A DENK GELİYOR

Sebebi ise Avrupa'daki takvimdi. Ligin 3. haftasına denk gelen maç için yönetim, TFF'den izni aldı ama bu mücadelenin 25 Ağustos'ta Avrupa Ligi play-off 2. maçından 1 gün önce olması planları suya düşürdü.

Real Madrid'in yolladığı teklifi ve Beşiktaş'ın cevabını Türkçe'ye çevirdik ve sizin için derledik:

REAL'İN MEKTUBU

Sayın Yıldırım Demirören,

ADIM Alfonso Roberes. Uluslararası sponsorluk şirketinin menajeriyim. CEO'muz Jose Angel Sanchez'in bana ilettiği görüşme bilgilerine göre Beşiktaş ile Real Madrid, Santiago Bernabeu'da 24 Ağustos'ta hazırlık maçı yapacaktır. Bu fantastik organizasyon ayrıca Guti'nin Real Madrid'deki başarılı kariyerini de hatırlatacaktır. Hepimiz ona özel bir organizasyon düzenlemek istiyoruz.

Gelecek hafta size hazırlık maçıyla ilgili aşağıdaki şartların da yer aldığı bir kontrat ileteceğiz:

Maç tarihi: 24 Ağustos

Real Madrid, şunları karşılayacaktır:

1. Uçuş: 40 adet ekonomi sınıfı uçak bileti.

2. Otel: Madrid'de 5 yıldızlı otelde 2 gece herşey dahil konaklama.

3. Yerel ulaşım: 1 takım otobüsü,

1 malzeme aracı, 1 başkan için araba.

Maç için Beşiktaş'a ödenecek miktar: 150 bin Euro

*Lütfen herhangi bir ihtiyaç ya da sorularınız için bizimle bağlantıya geçmekten çekinmeyiniz.

BEŞİKTAŞ'IN CEVABI

Sayın Alfonso Roberes,

İlk olarak şunu belirtmek isteriz ki Real Madrid'le oynamak bizim için heyecan verici. Ancak maalesef tarihlerde problem var. Biz ilk görüşmede karşılaşmanın 24 Temmuz'da oynanacağını anlamıştık, Ağustos'ta değil. 25 Ağustos'ta Avrupa Ligi eleme turu 2. maçımız var.

Üzülerek özür diliyoruz ki, bizim için çok önemli ve heyecan verici bu deneyimi tarihler nedeniyle gerçekleştiremeyeceğiz.