BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş Proment'i beğenmedi

Siyah-beyazlı yöneticilerNantes karşısında izlediği Metz'in orta sahada görev yapan oyuncusunu beğenmedi. Önatlı, "Aradığımız tipte bir futbolcu değil" diye konuştu

Abone ol

Rıza Çalımbay'ın yardımcıları Gökhan Keskin ile Zeki Önatlı, önceki gün Nantes karşısında izlediği Metz'in orta sahada görev yapan oyuncusunu beğenmedi. Önatlı, "Aradığımız tipte bir futbolcu değil" diye konuştu

Yabancı arayışını sürdüren Beşiktaş, son gittiği Fransa pazarında umduğunu bulamadı. Metz'in orta sahasında görev yapan Gregory Proment'i Nantes karşısında izleyen Rıza Çalımbay'ın yardımcıları Gökhan Keskin ile Zeki Önatlı, Fransız oyuncuda istenen özellikleri bulamadı.
27 yaşındaki Proment'in ön libero olarak görev yaptığını belirten Önatlı, "Çok koşuyor, iyi mücadele ediyor. Ancak bizim aradığımız tipte bir oyuncu değil" diyerek beğenmediklerinin sinyalini verdi.

60 isim izlendi

Önatlı ve Keskin, hafta içinde Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile bir araya gelecek ve buradaki izlenimleriyle ilgili detaylı bilgi verecek.
Transfer edilecek yabancı futbolcu konusunda ince eleyip, sık dokuyan Beşiktaş teknik heyeti, takip ettikleri oyuncuların tüm özelliklerini değerlendiriyor. Başkan Yıldırım Demirören ile sık sık görüşüp bilgi alış verişinde bulunan Çalımbay, bugüne kadar 60 ismi takip ettiklerini, bunlar arasında elemeler yaparak sonuca gideceklerini vurguladı.

Haber: Bilal Meşe
Kaynak: