BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,75
ALTIN 2.433,15
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş iki ünlü isim için atağa geçti!

Beşiktaş, Manuel Fernandes'in bonservisini almak için Valencia ile görüşürken Atletico Madrid'in golcüsü Diego Forlan için de girişimlerini sürdürüyor.

Abone ol

Beşiktaş bu sezon kiralık olarak kadroda bulunan Manuel Fernandes'in bonservisini almak için Valencia ile görüşmelere başladı. Siyah-beyazlılar, Atletico Madrid'in golcüsü Diego Forlan için de girişimlerini sürdürüyor.

Beşiktaş kulübü, bu sezon kiralık olarak forma giyen Manuel Fernandes'in transferi için İspanya'nın Valencia kulübü ile görüşmelere başladı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformuna gönderdiği açıklamada, "Manuel Henrique Tavares Fernandes'in transferi konusunda Valencia CF SAD kulübü ve oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Devre arasında Valencia'dan kiralık olarak gelen Portekizli oyuncu lig maçlarında bir gol atarken, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise iki gol kaydetme başarısını gösterdi.

25 yaşındaki orta saha oyuncusu Fernandes özellikle son maçlardaki performansıyla göz doldurmuştu.

Fernandes'in bonservisi almak için ise Valencia ile görüşen Beşiktaş, Atletico Madrid'den Diego Forlan'ın transferi için de çalışmalarını sürdürüyor.

Forlan'ın İspanya'da temaslarda bulunan siyah-beyazlı yöneticiler, bu transferde tek engelin maddi konulardaki anlaşmazlık olduğunu vurguladı.

Yöneticiler, Atletico Madrid'in belirlediği 15 milyon euroluk bonservis bedelinin yanı sıra Forlan'ın istediği yıllık 4.5 milyon euroyu da indirmeye çalışıyor.

Kulübün futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve üye Cengiz Zülfikaroğlu'nun birkaç gün gün sonra İstanbul'a döneceği ve yaptıkları çalışmalar ile ilgili yönetim kuruluna bilgi verecekleri kaydedildi.