BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,03
ALTIN 2.468,42
HABER /  SPOR

Beşiktaş hakeme tepkili

Beşiktaş Asbaşkanı Oktay, Kadıköy'den galibiyetle ayrılamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Abone ol

Karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Oktay, kendi taraftarlarının statta yer almadığını hatırlatarak, "Ancak futbolcularımız taraftarları için her şeylerini ortaya koydular. Maçı hızlandırmak isteyen bizdik, ancak hakem aleyhimize düdüklerle dengemizi bozdu. Bu bizi olumsuz etkiledi. Hakem bu olaya gölge düşürdü, kartlarla futbolcularımızın önünü kesti. Oyuncularımız derbi maçın hakkını verdi. Soyunma odasında bütün futbolcularımız üzgündü, kazanmamız gereken bir maçtı" diye konuştu.

Beşiktaş taraftarlarının olay çıkartmaması için stada sokulmadığını vurgulayan Oktay, "Ancak, buna karşın bizim hocamızın başına iki kere yabancı madde atıldı. Hakeme 7-8 kere şikayet ettik, ama bir sonuç çıkmadı" diye serzenişte bulundu.

Kıvanç Oktay, Beşiktaşlı futbolcuların sahaya çıktıkları pankartla ilgili bir soru üzerine de, "Beşiktaş taraftarı olmasa da, destekleri her zaman bizimle birlikte. Pankartı beraber düşündük. Taraftarlarımız her zaman bizi destekliyor. Futbolcularımız da bunu düşünerek, böyle bir pankartla sahaya çıktılar" dedi.