BIST 10.540
DOLAR 32,28
EURO 35,02
ALTIN 2.476,35
HABER /  SPOR

Tigana karar aşamasında!

Tigana, yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağına önümüzdeki hafta içinde karar vereceğini söyledi.

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağına önümüzdeki hafta içinde karar vereceğini söyledi.

Tigana, derbi maçın ardından yaptığı açıklamada, Beşiktaş'tan ayrılma kararı alması halinde bile başka bir takıma gitmeyeceğini vurgulayarak, sadece çalışmama kararı alacağını söyledi.

Tigana, takımının oyunu zenginleştirmesini güzel bulduğunu vurgularken, "Duran toplardan iki gol yedik, bunun için üzgünüz. Bu goller olmasaydı maçtan zaferle ayrılabilirdik" diye konuştu.

Tigana, hakemi sadece gösterdiği kartlar açısından eleştirerek, "Hakem Fenerbahçe'ye karşı biraz daha toleranslıydı. Bize 3 sarı kart gösterirken, onlara hiç göstermemesi bence haksızlık. Özellikle son pozisyonda Tümer'e yapılan harekette bırakın kartı, faul bile çalmadı. Çalmamasına yazık diyorum" dedi.

Sergen ile Tümer'in maçta iyi ve kolektif oyun ortaya koyduklarını dile getiren Fransız hoca, "Ama orta sahada biraz daha silahımız olsaydı daha iyi olurdu. Şimdiye kadar çok fazla sakatımız, hastamız oldu. Oyuncularımızı her zaman istediğimiz gibi sahaya süremedik. Hatta Gökhan Zan ile Koray ikinci kez birlikte oynayabildiler" dedi.

Tigana, karşılaşma sırasında sahaya pillerin, çakmakların atıldığını belirterek, "Benim kafamın yarılması veya gözümün şişmesi ile rakip maç kazanamaz" dedi.

Genç Mehmet Sedef'de ısrar etmesinin sorulması üzerine Tigana, "Güzel bir maç çıkarmadı. Ama taktik olarak yararlıydı. Kleberson'un yükünü hafifletmesi açısından iyiydi" derken, affettiği Ahmed Hassan'ın bu akşam iyi oynadığını, ceza vermesinin nedeninin bu tür olayların tekrarlanmasını istememesinden kaynaklandığını kaydetti.

Okan'ı geçirdiği rahatsızlıklar ve sakatlar nedeniyle fazla çalışamadığı için buğünkü maçın kadrosuna almadığını söyleyen Tigana, onun yerine forma giyen Ahmed Hassan'ın iyi performans gösterdiğini ifade etti.

Tigana, derbi maçta iyi bir performans gösteren oyuncularına yarın izin verdi.