BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,73
ALTIN 2.441,00
HABER /  SPOR

Beşiktaş Geremiden vazgeçti

Beşiktaş New Castle forması giyen Geremi'nin transferinde sona yaklaşmışken vazgeçti. Kararın gerekçesini Mustafa Denizli açıkladı.

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Siyah Beyazlı takımın devre arası kampını gerçekleştirdiği Antalya'da basın mensupları ile bir araya geldi.

"ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BİR YABANCI FUTBOLCUYU KADROMUZA KATABİLİRİZ"

Mustafa Denizli ülke futboluna ilişkin bu görüşlerinin ardından basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Denizli ilk olarak transfer konusunda açıklamalar yaptı. Tecrübeli teknik adam Geremi'den Afrika Kupası nedeniyle vazgeçtiklerini söylerken, önümüzdeki hafta yabancı bir futbolcuyu kadrolarına katabileceklerini açıkladı. Denizli şöyle konuştu:

"Geremi Afrikalı bir futbolcu ve Afrika Kupası'nda yer alacağı için takımda görev yapamayacaktır. Bu faktörleri göz önüne alarak bu futbolcuyu kadromuzda istemedik. Ancak önümüzdeki hafta kadromuza yabancı bir futbolcu katabiliriz. Çalışmalarımız devam ediyor. Transfer gizliliği diye bir olay var. Ancak şunu söyleyebilirim ki, hem kısa vadede, hem uzun vadede yararlanabileceğimiz 2 Avrupalı futbolcuyla görüşmelerimiz sürüyor."

"Batuhan Karadeniz'in Eskişehirspor'a kiralanmasıyla ilgili soru üzerine Denizli, "Genç futbolculara gösterdiğim yakın ilgi geçmişteki çalışmalarımdan ortadadır. 16-17 yaşındaki çocukları Avrupa kupalarında oynattım. Bu karar, bir son değil, başlangıçtır. Batuhan'ın performansını takımdayken yüzde 30 yüzde 40 görürken, şimdi yüzde 90 göreceğiz" ifadesini kullandı.

Batuhan'ın kiralanmasının futbolcu için daha iyi olduğunu belirten Denizli, 1 yıl sonra takıma döndüğünde performansını herkesin göreceğini vurguladı.