BIST 10.151
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.397,33
HABER /  SPOR

Üstünelden Hamit bombası

Galatasaray yöneticisi Haldun Üstünel'den Hamit Altıntop'un yaza Aslan forması giyeceğini öne sürdü.

Abone ol

Galatasaray yöneticisi Haldun Üstünel, camiayı ayağa kaldıracak sözlere imza attı. Üstünel, Hamit Altıntop'un gelecek yaz ayında Galatasaray forması giyeceğini iddia etti. Üstünel'in bu müthiş sözlerini, Sabah Gazetesi yazarı Levent Tüzemen köşesine taşıdı.

Tüzemen'in yazısı şöyle:

HAMİT YAZIN GALATASARAY'DA

Haldun Üstünel, Hamit Altıntop'u Galatasaray'a transfer etmek istediğini açıklayınca "Gelmesi zor" yorumuyla karşılaştı. Cevabı ise, "Gelmez denen çok oyuncular getirdik. Yazı bekleyin" oldu ..

Galatasaray Futbol Komitesi Üyesi Haldun Üstünel, transferdeki en büyük rüyasını açıkladı. Üstünel, Werder Bremen maçı öncesi "En büyük idealim Arda'nın solda, Hamit Altıntop'un sağda oynadığı bir Galatasaray takımı. Ben, Hamit altıntop kadar komple bir futbolcu görmedim. Nereye koysan, orada oynuyor. Hem de çok iyi oynuyor. Son dönemde Milli Takım'ın kazandığı en önemli futbolcu" açıklamasını yaptı.

Üstünel, bu iddialı yorum üzerine "Hamit Altıntop Türkiye'ye gelmez" yanıtını alınca da daha da iddialı bir ifade kullandı: "Çok sayıda 'Gelmez' denen oyuncuları getirdik. Yazı bekleyin, görürsünüz."

Haldun Üstünel, 2008'in son derbisi olan Galatasaray-Beşiktaş karşılaşması için Hamit Altıntop'u Ali Sami Yen Stadı'na özel olarak davet etmişti. Üstünel'in davetini kırmayan Bayern Münihli yıldızı Ali Sami Yen'de gören sarı-kırmızı taraftarlar önce çok şaşırmış, sonra da büyük bir beklenti içine girmişti. Ancak Hamit, sadece davetli olarak maçı izlemeye geldiğini, transferinin söz konusu olmadığını açıklamış