BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş Çaykur Rizespor maçının özeti

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi.

Abone ol

Sezon başından beri maçlarını Olimpiyat'ta oynayan ve dolu tribünler önünde başarılı bir performans çıkaran Beşiktaş, ilk cezalı maçında Rizespor'dan istediğini alamadı.

Lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkının açılmaması için önemli bir viraja giren Kartal, ligin güçlü ekiplerinden Rizespor ile 0-0 berabere kaldı.

İLK YARI

Maça önde presle başlayan Rizespor, Beşiktaş karşısında erken bir gol arasa da siyah beyazlı savunmanın hata yapmadı. İlerleyen dakikalarda Fernandes'in önderliğinde vites yükselen Kartal, özellikle Almeida ile net pozisyonlar yakalasa da kaleci Serkan Kırıntılı ilk yarıda kalesini gole kapattı.

İKİNCİ YARI

Golsüz geçilen ilk yarının ardından 2. yarıda daha etkili bir Beşiktaş vardı. Özellikle kanat ataklarıyla Rize savunmasını bunaltan Beşiktaş ilk yarıda olduğu gibi 2. yarıda da Almeida ile pozisyonlar yakalasa da Portekizli golcü bir türlü çerçeveyi bulamadı. İlerleyen dakikalarda iki takımda da tempo düşerken 90 dakika başladığı gibi golsüz sona erdi.Bu sonuçla Beşiktaş 16 puana yükselirken Rizespor puanını 14'e çıkardı. 

Beşiktaş: 0 - Çaykur Rizespor: 0

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Yunus Yıldırım, Volkan Narinç, Adil Sinem

Beşiktaş: Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Escude, Ersan Adem Gülüm, Motta, Gökhan Töre, Necip Uysal, Veli Kavlak, Olcay Şahan, Fernandes, Almeida

Çaykur Rizespor: Serkan Kırıntılı, Koray Altınay, Viera, Oboabona, Ali Adnan, Tevfik Köse, Sylvestre, Cernat, Kıvanç Karakaş, Sercan Kaya, Kweuke

Sarı kart: Dk. 35 Ali Adnan (Çaykur Rizespor)

BEŞİKTAŞ HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN