BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  SPOR

Beşiktaş Başkentte zor sınavda

Fenerbahçe'nin en yakın takipçisi Beşiktaş, başkent temsilcisi karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

Abone ol

Teknik Direktör Jean Tigana yönetiminde Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlayan Beşiktaş'ın dün taktik ağırlıklı bir çalışma yaptığı öğrenildi. Antrenmana sakatlıkları süren Ali Güneş, Bobo ve İbrahim Üzülmez katılmazken, çalışmanın sonlarına doğru sol elinin üzerine düşen Koray, bileğinden sakatlandı.

Kulüp Doktoru Ayhan Optur, hastanede kontrolleri yapılan Koray'ın sol el bileğinde zedelenme tespit edildiğini, bu futbolcunun G.Birliği karşısında özel bileklikle forma giyebileceğini açıkladı. Ligin ikinci yarısında sakatlığı nedeniyle maç kadrolarına dahil edilmeyen Kleberson ile sakatlığı geçen Gökhan Zan da başkent kafilesine dahil edildi.

Bu arada Siyah-Beyazlılarda, 3'er sarı kartı bulunan Ricardinho, Nobre, Fahri ve Koray, G.Birliği maçında da sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek.

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, 26 Mart 2007 tarihinde satış işlemi gerçekleştirilen Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayii ve Ticaret AŞ'nin yüzde 5'lik hissesinin Demirören ailesi tarafından satın alındığı yönünde yapılan haberlere tepki gösterdi.

Demirören, "Babam Erdoğan Demirören veya ailemden herhangi bir kimse Beşiktaş 'ın tek bir hissesine bile sahip değilken ortaya atılan bu iftiraları maksatlı buluyorum.'' dedi.

MUHTEMEL KADROLAR

G.BİRLİĞİ: Recep, Hamini, Erhan, Eren, Erkan, Mehmet Nas, Ayhan, Engin, Okan, Mehmet Çakır, Isaac.

BEŞİKTAŞ: Runje, İ. Toraman, Gökhan Zan, Baki, Mehmet, Burak, Delgado, Koray, Serdar, Ricardinho, Nobre.

Stat: 19 Mayıs Saat: 20.00

Hakem: Vedat Yüksel Yayın: Lig TV