BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 35,02
ALTIN 2.445,36
HABER /  GÜNCEL

Beşi bir yerde nikah

Parasızlıktan nikah kıyamayan çiftlerin imdadına Sarıyer Belediyesi yetişti.

Abone ol

Bugüne kadar maddi imkânsızlıktan dolayı resmi nikâhlarını yaptıramayan ve evliliklerinin daha sağlam bir temel üzerine oturulması için Sarıyer Belediyesine başvuran beş çiftin nikâhı aynı anda Sarıyer Başkan Yusuf Tülün tarafından kıyıldı.

Rumelikavağı Mahallesinde oturan tüm çiftlerin nikahını aynı anda kıyan Başkan Yusuf Tülün, ‘Her yıl toplu nikahlarımızla gençlerimizin mutlu aile kurmalarını sağlıyoruz. Ve yine bir çok gencimizin de nikahlarını bizzat ben kıymaya çalışıyorum. Bu günde de daha önce resmi nikahlarını kıyamayan çiftlerimizin nikahlarını kıyıyoruz. Tüm çiftlerimize ömür boyu mutluklar diliyorum.’ dedi. Başkan Yusuf Tülün nikah işleminden sonra mutlu çiftlere hediyelerini verdi. Nikah salonunda pasta kesilirken, tüm çiftlerin evlerine birer pasta ve birer kolide erzak gönderildi.

Nikâhsız Çift Kalmayacak

Nikâh töreni sonrası Başkan Yusuf Tülün çiftlere mutluluklar dilerken Sarıyer’de nikâhsız çiftlerin kalmayacağını belirti. Resmi nikah için Sarıyer Belediyesine başvuran ve üç ay sonra bebek bekleyen Serpil Uğur ve Mert Tanka çifti evliliklerini resmileştirdikleri için çok mutlu olduklarını belirttiler. Anne adayı Serpil Uğur, ‘Daha önce maddi imkansızlıklardan dolayı evliliğimizi resmileştiremedik. Bize yardımcı olması için Sarıyer Belediyesine Başvurduk. Sağ olsun başkanımızda bizi kırmadı. Bebeğimiz de resmi nikahımızdan sonra doğacak çok mutluyuz Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.’ dedi.

Sarıyer Belediyesi Kültür Merkezinde kıyılan nikâhın şahitliğini ise Sarıyer Başkan Yardımcısı Mesude Öztürk, Meclis Başkan Vekili Ahmet Torun, Psikolog Dr Davut İbrahimoğlu, Rumelikavağı Mahallesi Muhtarı Cevdet Bayraktar, Mahalle Temsilcisi Muzaffer Şenyurt yaptı.