BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

En güçlü aday Beşiktaş

Demirören, Türkiye Kupası'nın en güçlü adayının kendi takımı olduğunu söyledi...

Abone ol

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş amblemini taşıyan bütün takımların 2008 yılına, kulübün ismine yakışan bir başlangıç yaptığını söyledi.

Demirören, Beşiktaş Kulübü'nün aylık çıkan resmi derginin şubat sayısında yer alan yazısında, Beşiktaş ruhunu sahaya yansıtan, kaybetmeyi hazmedemeyen, geriye düştüğü dakikalarda bile mücadeleden vazgeçmeyen futbol takımının, şampiyonluğun ve Fortis Türkiye Kupası'nın en güçlü adayı olduğunu belirterek, “Erkek basketbol takımımız, ULEB Kupası'nda grubunda 10 maçını da kazanarak tarih yazarken, gücünü, inancını, hedefini ve iddiasını ortaya koymuştur. Hentbol takımımızdan, tekerlekli sandalye basketbol takımımıza, atletizmden, satranç branşına kadar bütün şubelerimiz, zorlu maratonlarında, her katıldıkları turnuvalarda siyah-beyaz amblemimizi başarıyla temsil etmeye devam etmektedir” diye konuştu.

TÜM BEŞİKTAŞ'A DESTEK OLUN
Beşiktaşlılara seslenen başkan Demirören, “Kulübümüzün ismini taşıyan bütün takımlarımıza destek olurken, büyük zaferlerimizi, büyük başarılarımızı kutlamak için de bayraklarınızı şimdiden hazırlayın. Bu yıl içerisinde sadece sportif başarılarımızın değil, kulübümüzü çok ileriye taşıyacak yeni projelerimizin müjdesini ve mutluluğunu da sizlerle paylaşacağız” dedi.

DEMİRÖREN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR
Yıldırım Demirören, kendisinin ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarının kulübün menfaatleri için gece gündüz çalışırken, sayıları az da olsa Beşiktaş'ı yıpratmak isteyen kişilerin kendilerini hedef gösterdiğini iddia etti.

Eleştirilere yanıt veren Demirören, “Şanlı tarihimize çok büyük katkılarda bulunan Şeref Bey de Baba Hakkı Yeten de bu tarz kişilerin ağır eleştirilerine uğramıştır. Fakat unutulmasın ki, tarih bu büyük Beşiktaşlıların hizmetlerini yazar, haksız eleştirileri değil. Eleştirenler değil, elini taşın altına koyanlar, hizmet edenler tarih sayfalarında yer alacak, diğerleri o şanlı tarihin içinde yok olup gidecektir” şeklinde konuştu.