BIST 9.981
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.428,25
HABER /  MAGAZİN

Berkay'ı rezil eden görüntü çıktı

Adı Asena Erkin'le aşk dedikodularına karışan popçu Berkay "Babam Rahatsız" dedi, sonrasında da eğlenirken görüntülendi.

Abone ol

Adı Caner Erkin'in eşi Asena Erkin'le aşk dedikodularına karışan Berkay, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada "Babam, hakkımdaki haberlerden ötürü rahatsızlandı. O yüzden İzmir'e geldim ve hastanede sürekli onun yanında kalıyorum" diye açıklama yapmıştı. Ancak şarkıcının eğlenirken çekilen görüntüleri ve yalanı da ortaya çıktı.

ORTA PARMAK İŞARETİ YAPTI

Ünlü popcu; ertesi gün ise arkadaşlarıyla bir balıkçı meyhanesinin yolunu tuttu. "Doktor" isimli şarkıyı söyleyen Berkay, efkarlı haliyle dikkat çekti. Popçu; "Boşuna zamanı harcama doktor, çaresiz derdimin sebebi belli dermanı yaramda arama doktor" derken; bir yandan da orta parmak işareti yaptı.

berkay-in-yalani-ortaya-cikti-5410997_6320_m.jpg 

AVAZ AVAZ BAĞIRARAK SÖYLEDİ

Popçu Berkay, arkadaşlarıyla gittiği bir meyhanede söylediği şarkılar kadar yaptığı 'orta parmak işaretiyle' de dikkat çekti!

Berkay, alkolün de verdiği etkiyle iyice efkarlanıp aşk acısı çeken birini anlatan "Doktor" isimli şarkıyı avaz avaz bağırarak söyledi.