BIST 10.159
DOLAR 32,16
EURO 35,06
ALTIN 2.470,19
HABER /  DÜNYA

Okulu basıp öğretmeni yaraladılar

Batman’da, öğrenci ile öğretmen arasında yaşanan tartışmanın ardından velilerin okulu basarak öğretmeni bıçakladıkları iddia edildi. <br/>İd...

Abone ol

Batman’da, öğrenci ile öğretmen arasında yaşanan tartışmanın ardından velilerin okulu basarak öğretmeni bıçakladıkları iddia edildi.
İddiaya göre, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Petrol İlköğretim Okulu’nda okuyan L.Ç. isimli 8. sınıf öğrencisi ile öğretmeni Muhammet Emin Gülmüş arasında tartışma çıktı. Yaramazlık yapan L.Ç. adındaki 8. sınıf öğrencisi, öğretmeni tarafından uyarıldı. Olayı ağabeyine anlatan öğrenci L.Ç.’nin ağabeyi H.Ç., yanına H.G. ve U.Y.’yi alarak kardeşinin okuduğu okulu bastı.
Sınıfa giren 3 kişi, öğrencilerin gözleri önünde öğretmeni tartaklayarak bıçak ve satırlarla darp etti. Okul polisinin devreye girmesiyle saldırganlar gözaltına alınırken, saldırıda yaralanan öğretmen Muhammet Emin Gülmüş hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Bıçak darbesiyle yaralanan öğretmenin eline 10 dikiş atıldığı belirtildi.
Olayın şokunu yaşayan öğrenciler, 3 kişinin ders esnasında sınıfa girerek öğretmeni dövdüklerini, sonra da bıçak ve satırlarla saldırdıklarını söyledi. Olay sonrası Batman Eğitim Sen, Eğitim Bir Sen ve Özgür Eğitim Sen okul önüne gelerek saldırıyı kınamayarak basın açıklaması yaptı.
(İHA)