BIST 10.310
DOLAR 32,24
EURO 34,79
ALTIN 2.453,10
HABER /  MAGAZİN

Beren Saat'in babası ilk kez konuştu

Kenan Doğulu - Beren Saat ilişkisiyle ilgili olarak baba Hüseyin Avni Saat ilk kez konuştu. İşte baba Saat'in açıklamaları...

Abone ol

Beren Saat'in Kenan Doğulu ile sürpriz ilişkisi hakkında ilk yorum yapan Doğulu ailesi olmuştu. Anne Serpil Doğulu 'Beren çok tatlı bir kız' derken kız kardeş Canan Doğulu ağabeyinin Beren Saat ile çok yakıştığını belirtmişti.

Önceki gün de Ozan Doğulu "Beren iyi bir kız" açıklamasında bulunmuştu. Bunun üzerine gözler hiçbir konuda yorum yapmayan Saat ailesine çevrildi.

Beren Saat'in annesi bu ilişkiyle ilgili sessizliğini korurken eski bir kaleci olan babası Hüseyin Avni Saat ilk kez konuştu. Baba Saat, kızının Kenan Doğulu ile ilişkisi hakkında "Bizim yorum yapma hakkımız yok. Sonuçta kızım kendi hayatını yaşıyor. Mutlu olacaktır mutlaka. Mutlu olmasını da çok isterim. Ne yaşayacaksa her şeye kendisi karar verecektir' dedi.

KÜSKÜNLÜK DOĞRU MU?

Bir dönem Gençlerbirliği'nde kalecilik yapan baba Hüseyin Avi Saat kızıyla arasının açık olduğu söylentilerine ise "Benim çocuklarımla aram hiçbir şekilde kopuk olmaz. Benim kızımla diyaloğum her zaman aynı şekilde devam eder. Kızımla 3 yaşındayken diyaloğumuz nasılsa 53 yaşına geldiğinde de aynı olur, kopmaz" şeklinde yanıt verdi.