BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,83
ALTIN 2.430,51
HABER /  GÜNCEL

Kar yığını taksiyi bu hale getirdi

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde uzun süre yağan ve evlerin çatısında biriken kar yığınları az daha can alıyordu.

Abone ol

İlçe merkezinde bir taksinin üzerine çatıdan düşen kar nedeniyle araç kullanılamaz hale gelirken, ağır yaralanan şöför ve ayakta tedavi edilen yolcu güçlüklü araçtan çıkarıldı.

İlçe merkezinde çatılarda birikip aşağı düşen büyük kar kütlelerinin bazı işyerlerinede büyük hasar verdiği görüldü.Karlıova ilçe merkezinde Behçet Özçelik yönetimindeki 12 T 553 plakalı taksi yolcusu ile Fatih caddesinde hareket halinde iken aniden üzerinde bir çatıdan biriken kar kütleleri düştü. Vatandaşların yardımına koştuğu taksiden şöför Behçet Özçelik ve yolcu olan hemşire Hilal Kahraman büyük bir güçlükle çıkarıldı.

Hemşire Kahraman hafir yaralanırken ağır yaralanan şöför Özçelik ilk tedavisi Karlıova Devlet hastanesinde yapıldıktan sonra Bingöl Devlet hastansine kaldırıldı. Büyük kar kütlesinin üzerine düştüğü taksinin ise kullanılamaz hale geldiği görüldü. Karlıova'da günlerce yağan ve çatılarda biriken büyük kar kütleleri yaşamını olumsuz etkilirken, zaman zaman çatılardan düşen bu kar kütlelerinin bazı işyerleri ile park halindeki araçlara büyük hasar verdiği belirtildi.