BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.441,79
HABER /  GÜNCEL

Beratcan'ın babası bazı şeyler öğrendim dedi ve itiraf etti!

Ölümü ile Türkiye'nin gündemine oturan Beratcan'ın babası yeni bir açıklama yaptı. Daha önce Müge Anlı'da 'karımın arkasındayım, boşanmayacağım' diyen baba Ergün Karakütük ağız değiştirdi.

Abone ol

Ölümü ile gündeme oturan ve hakkında her gün yeni bir iddia ortaya atılan Beratcan davasında söz sırası şimdi de aldatılan babada. Karısı Türkan Karakütük ile servis şoförü Ersin Kaşıkçı arasındaki yasak aşkı öğrenen baba Ergün Karakütük, önceki gün yaptığı 'Karımın yanındayım, boşanmayacağım' açıklamalarını yalanladı.

İstanbul Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra hunharca öldürülmüş halde bulunan Beratcan'ın babası önce bir televizyon kanalında "Eşimin arkasındayım" dedi, cinayetle bağının olamayacağını söyledi. Karakütük daha sonra ise yeni bir açıklama yaptı, "Akşam bilincim yerinde değildi. Bazı şeyleri sabah öğrendim. TV programında söylediklerimi bilinç dışı söyledim" diye konuştu. Baba, son açıklamasında boşanacağını söyledi.

Beratcan Karakütük'ün, annesinin sevgilisi olan servis şoförü tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Tutuklanan servis şoförünün, azmettirici olarak gösterdiği anne ise serbest bırakılmıştı.

"KİMSENİN ARKASINDA DEĞİLİM"

Beratcan'ın babası Ergün Karakütük, dün Mügen Anlı'ya yaptığı açıklamada, "Eşime güveniyorum, evliliğimize bir şans vereceğim" demişti. Bugün ise babadan farklı bir açıklama geldi. Baba Karakütük "Bazı gerçekleri yeni öğrendim, bu saatten sonra kimsenin arkasında değilim" dedi.


"BUNDAN SONRA YANIMDAN GEÇMESİN"

"Hak eden herkes cezasını bulsun" ifadesini kullanan Karakütük şöyle devam etti:

"Bundan sonra ne kapıma yanaşsın ne de yakınımdan geçsin. Ayrılacağım. Bundan sonra geride kalan çocuğuma destek çıkacağım. Annesini yanına yaklaştırmayacağım.

 Benim arkadaşlarım var yüzüne bakıp sohbet edeceklerim var. Kimseyi kapımda istemiyorum. Çocuklarım en ufak bir şey söylemedi bana bu ilişkiyle ilgili. Ben şüphelendim daha öncesinde telefonlardan şüphelendim. Benden telefonlarını saklıyordu. Beni hatta mahkemeye şikayet etti. Çocuklarıma şiddet uyguladığım iddiasıyla dedi. Katil zanlısı E.K'nin eşini ve çocuklarını tehdit ettiği iddiasına ise baba Karakütük: "Tehdit yok. O şerefsizin çocuğu benim de çocuklarım. Eşi de dünya ahiret bacım "

KATİL ZANLISI DAHA ÖNCE BENİ TEHDİT ETTİ

Katil zanlısı daha önce beni ankesörlü telefonla arayıp tehdit etti. Eşin seni aldatıyor, gerçekleri bilmiyorsun gibi şeyler söylüyordu. Eşime de güvenmediğim için ikinizi bir araya getireceğim diyordum.