BIST 9.662
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.499,37
HABER /  GÜNCEL

Beratcan cinayetinde yeni gelişme! Katiline...

Türkiye hala servis şoförü Ersin Kaşıkçı tarafından öldürülen Beratcan'ı konuşuyor.

Abone ol

Beratcan Karakütük cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. 10 yaşındaki çocuğun annesi Türkan Karakütük ve Ersin Kaşıkçı arasında yasak aşk ortaya çıkarken, Beratcan'ın Ersin Kaşıkçı'ya 'Kanka' diye hitap ettiği ortaya çıktı.

BERATCAN KATİLİNE 'KANKA' DİYORDU

Ortadan kaybolduktan 15 gün sonra cansız bedeni bulunan Beratcan'ın, servis şoförü Ersin Kaşıkçı ile samimi bir diyaloğu olduğu öne sürüldü. Habertürk'ün iddiasına göre Beratcan Kaşıkçı'ya 'Kanka' diye hitap ediyordu.

Uzmanlar ise çocukların kendilerinden yaşça büyüklere bu şekilde hitap etmesinin tehlikeli olduğuna işaret ediyor. Aileleri çocukların kendilerinden büyüklerle samimi arkadaşlık kurmalarına izin vermemesi konusunda uyaran uzmanlar, "Servis şoförü, hostes, kantinci, okul görevlisi gibi kişilerle resmi diyalog dışına çıkılmamalı, samimiyet geliştirilmemeli" diyor.

SAVCI İKİNCİ KEZ ANNENİN SERBEST BIRAKILMASINA İTİRAZ ETTİ

Türkiye gündemine oturan Beratcan cinayetine ilişkin soruşturmada gözaltına alınan ve serbest bırakılan anne Türkan Karakütük, savcının itirazı ve tutuklama talebiyle tekrar gözaltına alınmıştı. Türkan Karakütük adli kontrol şartıyla ikinci kez serbest bırakıldı. Savcılık, Karakütük'ün serbest bırakılmasına ikinci kez itiraz etti. Katil ile ilişki yaşadığı iddia edilen Türkan Karakütük'ün tekrar gözaltına alınması tutuklanacağı izlenimini yaratmıştı.

ANNE SERBEST KALINCA İLK İTİRAZ GELMİŞTİ

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Genel Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturmada, anne Türkan Karakütük'ün serbest bırakılmasına ilişkin yapılan itiraz kabul edilmişti.

 
Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliği, "beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı kasten öldürmeye iştirak" suçundan Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmasına hükmetmişti.