BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.309,13
HABER /  GÜNCEL

Muhsin Yazıcıoğlu'nun bacanağı adliyeye sevk edildi

Kahramanmaraş'taki FETO operasyonunda gözaltına alınan BBP'nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun doktor olan bacanağı R.A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedildi

Abone ol

KAHRAMANMARAŞ'taki FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanı Kemal Karaküçük'ün de aralarında olduğu bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.
Şüpheliler geçen hafta gözaltına alınan Muhsin Yazıcıoğlu'nun bacanağı doktor R.A. ile birlikte adliyeye sevk edildi.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ/PDY'ye yönelik başlatılan soruşturma kapsamında bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanı Kemal Karaküçük ve Kahramanmaraş Lider İşadamları Derneği (KALİDA) eski başkanı Osman Gemci'nin de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.

ÖZEL GÜVENLİK RESİM ÇEKTİRMEMEYE ÇALIŞTI

Emniyette işlemleri tamamlanan 7 kişi ile daha önce gözaltına alınan ve sorgulaması tamamlanan BBP'nin kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun bacanağı doktor R.A. sabah saatlerinde Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Polisin yoğun güvenlik önlemleri arasında kontrolden geçirilen şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Bu sırada hastanenin özel güvenlik görevlileri, gazetecilerin şüphelileri görüntülemesine engel olmaya çalıştı.