BIST 10.162
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.405,81
HABER /  GÜNCEL

Ben patavatsızım diyen ünlü

Bu lafı herkes kolay kolay söyleyemez. Ama o söyledi. "Ben patavatsızım, ama pişman değilim" dedi. Bakın o isim kim?

Abone ol

CNNTürk’te yayımlanan “Nası Yani” programına konuk olan Nurgül Yeşilçay, Altın Portakal ödül törenindeki sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek, ‘Buna sosyolojide patavatsızlık diyorlar’ dedi

Son yıllarda Altın Portakal Ödülü almadığı için jüri üyelerine tepki gösteren ve “Yerim portakalı” diyen Nurgül Yeşilçay, bu yıl “Vicdan” filmiyle “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü”nü aldı. Ancak Yeşilçay bu kez de ödülü alırken “Bu muymuş ya” şeklindeki sözleriyle jüri üyelerinin tepkisini çekti.

BUNA PATAVATSIZLIK DERLER

Önceki akşam CNNTürk’te yayımlanan, Beyaz ve Meral Okay’ın sunduğu “Nası Yani” programına konuk olan Yeşilçay, sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek şunları söyledi:

Ben ödülün dizaynına şaşırdım. Üzerinde portakal olan, portakallı bir ödül bekliyordum. Onun için ağzımdan öyle sözler çıktı ama sözlerimden pişman değilim. Buna sosyolojide patavatsızlık diyorlar. Asla kötü bir niyetim yoktu.”

ÖDÜL TÖRENİNDEN SONRA TEPKİ

Yeşilçay, ödül töreninden sonra plajda verilen partide de ilginç bir tepkiyle karşılaştığını söyledi.

Festival Başkanı Engin Yiğitgil’in şampanya patlatıp “Ödül alan oyuncumuz için kadeh kaldıralım’ dediğini belirten Yeşilçay, “Bazıları ‘geçen yıllarda ödül alanlar için neden kadeh kaldırmadık’ dediler. Buna bile tepki gösterdiler” diye konuştu.