BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,09
ALTIN 2.472,01
HABER /  MAGAZİN

Ben ne tür bir sapığım

Arzu Yanardağ'dan kızı Alara'nın yanında 'Rüzgar' dizisindeki rol arkadaş ile seviştiği iddialarına yanıt.

Abone ol

Arzu Yanardağ, kızı Alara'nın yanında 'Rüzgar' dizisindeki rol arkadaşı Murat Ünalmış ile seviştiği iddialarına sitem etti: Yok daha neler! Ben ne tür bir sapığım ki?

YANLIŞ İNSANLARLA OLDUM

* Kızım Alara hayatımı değiştirdi. Alara'dan önce para biriktirmemiş, yanlış insanlarla olmuşum. Sağlığıma dikkat etmemişim. Artık yarını düşünüyorum.

* Alara'ya süt alamadığımı, onun yanında rol arkadaşımla seviştiğimi söylüyorlar! Yok daha neler! Bu çocuk ne yiyor, ne içiyor? Ben ne tür bir sapığım ki böyle birşey yapayım!

* Alara 3 aylıkken biyolojik babasından ayrıldım! Evlenirken 4.5 aylık hamileydim. Kızım babasız doğan çocuklara söylenen çirkin söze maruz kalsın istemedim.

BENİ İTEKLİYORLAR!

* Ali Serter'den 1.5 ay önce boşandım. Evliliğimiz kağıt üzerindeydi. Ruhsal ve bedensel olarak ayrıldığımız için Serhat Türkkan ile olan ilişkimde Ali'ye ihanet etmiş olmuyorum.

* Serhat Türkkan'a ihanet etmedim, dayak da yemedim! Rol arkadaşım Murat Ünalmış'la beni görünce sadece itekledi. Zaten beni hep itekliyorlar. Ali de iteklemişti!

İKİNCİ BİR ŞANS İSTİYORUM

Arzu Yanardağ: Katillere, hırsızlara bile ikinci şans veriliyor. 'Anne oldum, yeni bir hayata başladım' diye haykırıyorum yine de ikinci bir şansa sahip olmamam için çabalanıyor.